BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bursa tribün lideri uğur denedi

Yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, İstanbul’a gitti. Yeşil-beyazlı takım Özlüce Tesisleri’nde meşalelerle uğurlandı.

Abone ol

Bursaspor Genel Sekteri Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yeşil-beyazlı kafileyi, İstanbul’a bir grup taraftar uğurladı. Takımlarından yarınki maçta galibiyet bekleyen taraftarlar, meşaleler yakarak tezahürat yaptı. Tribünlerin renkli simalarından Ardiles ise takım otobüsünün ardından su döktü.

Bursaspor takımı, 16.30’da Yalova’dan feribotla İstanbul'a hareket etti. Marriot Otel’de konaklayacak olan yeşil-beyazlılar, burada kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu kadro ile çıkması bekleniyor; Ivankov, Ali Tandoğan, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Vederson, Svensson, Ergiç, Batalla, Ozan İpek, Volkan Şen (Sercan Yıldırım), Miller

“GEÇEN SENE SU DÖKTÜM KAZANDIK, YİNE KAZANACAĞIZ”

Bu arada, takımın otobüsünün ardından su dökerek uğurlayan Bursaspor'un tribün liderlerinden Ardiles lakaplı Fikret Yorgun, Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek 3 puan alacaklarını söyledi. Su döktüğünde Bursaspor’un galip geldiğini belirten Ardiles, “Geçen sezon İstanbul'da 3-2 biten maça giderken su dökmüştüm, Beşiktaş maçında giderken de döktüm ve galip geldik. Sene de bir iki sefer fire veriyorum ama genelde galip geliyoruz. Kadıköy’den 3 puanla döneceğiz.” diye konuştu.
Ardiles, askere giden insanların ardından su döküldüğünü hatırlatarak, “Takımımız su gibi temiz gitsin 3 puanla gelsin diye döküyorum. Bu da bir inanç yani.” dedi.