BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bursa hava durumu yarın 13 ocak okul tatil mi

Bursa'da hava durumu kötü. Meteoroloji kar yağışının artacağını bildirdi. Peki Bursa Valiliği yarın 13 ocak salı günü okulları tatil yapacak mı?

Abone ol

BURSA'da hava durumu kötü. Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini akşam saatlerinde daha da arttıracak. Peki Bursa Valiliği yarın 13 ocak salı günü okulları tatil edildiğini açıklayacak mı? Henüz böyle bir bilgi gelmedi ama kar yağışı artarsa okulların tatil edileceğini tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "yoğun kar yağışı" uyarısına göre, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, akşam saatlerine kadar Trakya'da etkili olması öngörülüyor. Öğle saatlerinden sonra ise Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Kütahya, Bursa'nın güney ve doğusu, Sakarya'nın güneyi, Bilecik, Bolu ile Eskişehir'in batısında yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde devam etmesi bekleniyor.

Başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-01-12-at-1.39.52-pm.png