BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karadayı 93. bölüm Mahir intikam peşinde

Karadayı 93. bölümde yine heyecan dorukta. Mahir arabaya kimin bomva koyduğunu öğrenmek için intikam peşinde koşar.

Abone ol

Karadayı 93. bölümde yine heyecan dorukta. Mahir arabaya kimin bomva koyduğunu öğrenmek için intikam peşinde koşar.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

screen-shot-2015-01-12-at-10.21.08-am.png

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Karadayı dizisinin son  bölümünde Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabilecek midir? Mahir sonunda bombayı koyan kişinin kim olduğunu öğrenebilecek midir? merakı sarmıştı. Peki bu hafta neler olacak? Mahir yine intikam peşinde koşacak mı? Yoksa aşkıyla yeni bir hayata mı başlayacak?

screen-shot-2015-01-12-at-10.21.15-am.png
Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir'in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar.

screen-shot-2015-01-12-at-10.21.21-am.png
Feride, Kandemir ve adamlarından kurtulabilecek midir?

Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabilecek midir? Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır. Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur.

Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir Oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır.

92. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir'in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.01-am.png

Feride, Kandemir ve adamlarından kurtulabilecek midir? Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabilecek midir? Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.09-am.png

Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur. Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister.

screen-shot-2015-01-05-at-10.00.21-am.png

Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır. Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabilecek midir? Mahir sonunda bombayı koyan kişinin kim olduğunu öğrenebilecek midir?

91. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgin'e sesini duyurmayı başarır. Mahir'deki dosyayı fark eden Belgin kabadayıları oyalamak için, Sarı'nın adamlarını döven kişinin Mahir olduğunu söyler.

karadayi-1.20141229093129.jpg

Bu bilgi kabadayıların beklediği kadar büyük bir haber olmasa da Belgin'e inanırlar. Belgin Mahir'e onu satmadığını söyler ve dosyayı alır. Belgin sonunda intikamını almak için ihtiyaç duyduğu adresi ele geçirmiştir. Nedime'yi öldürmek için harekete geçer. Belgin Nedime'yi öldürebilecek midir?

karadayi-2.20141229093140.jpg

Belgin'in annesini aradığına bir türlü ikna olamayan Feride ve Mahir araştırma yapmaya karar verirler. Eski günlerdeki gibi Hakime Hanım ve Salih İpek olarak yetimhaneye giderler. Mahir ve Feride, Belgin'in yetimhanede yaşadıklarını ve asıl amacını öğrenebilecek midir?

karadayi-3.20141229093151.jpg

Bu sırada Mahir konusunda iyice bileylenen Sarı, kabadayılardan Mahir'i temizlemek için izin alır. Ne de olsa artık Mahir onlardan değildir.

karadayi-4.20141229093203.jpg

Mahir'i öldürmesi için tetikçi tutar. Tetikçi Mahir'i bir türlü kıstıramaz ve evini taramaya karar verir. Adamlar evi sardıklarında içerde Mahir dışında bulunan kişi bu tehlikeden habersizdir. Kurşunlara hedef olacak kişi kimdir? Mahir bu durumu öğrenecek midir?