BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Burhan Kuzu'ya yine yumurtalı saldırı!

Burhan Kuzu kendisine yumurta atan öğrencileri afftettiğini açıkladı ama 1 hafta sonra aynı saldırıya maruz kaldı...

Abone ol

Çanakkale'de konferans veren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu'ya öğrenciler yumurta attı

Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, geçtiğimiz sene Temmuz ayında Ankara Üniversitesi'nde yaşadığı yumurtalı protestoyu gerçekleştiren öğrencileri affettiğini söyledi. Öğrencilerden davacı da olmadığını hatırlatan Kuzu, "Öğrenciler yumurta attıktan sonra saçım çıktı." şeklinde espri yapmıştı. Bu sözlerinin üzerinden çok geçmedi ve Kuzu yeniden yumurtalı saldırıya maruz kaldı.

 Yeni anayasa çalışmaları hakkında konferans vermek üzere Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne gelen Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Didem Yaman Konferans Salonu'nda öğrencilere yeni anayasa hazırlıkları, parlamenter rejim ve başkanlık sistemleri hakkında bilgi verdi.

Kariyer Günleri kapmasında düzenlenen korferansta konuşan Kuzu'ya dinleyiciler arasındaki bir erkek öğrenci yumurta attı. Bu arada başka öğrenciler de pankartlar açarak, "Özgürlüğümüzü istiyoruz. Gülşah ve Meral serbest bırakılsın. Bizi kimse yıldıramaz" şeklinde sloganlar attı. Duruma müdahale eden özel güvenlikçiler ve jandarmalar öğrencileri dışarı çıkardı.

Kuzu, bunun yanlış bir davranış olduğunu belirterek, "Soru ve cevap şeklinde konferans sona erecekti. Biraz daha sabretseydiler ben bütün sorularını zaten cevaplayacaktım" dedi.

Öğrencilerin gözaltına alındığı öğrenilirken, Kuzu'nun konferansı halen devam ediyor.

İŞTE O VİDEO;