BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.430,61
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekil gözyaşlarıyla uğurlandı

Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur son yolculuğuna uğurlandı

Abone ol

Havza'daki kazada yaşamını yitiren Mustafa Cumur için Akçaabat İlçesi Kavaklı Rahman Cami'nde cenaze töreni düzenlendi.

BİNLERCE KİŞİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

Cami avlusuna sığmayan binlercekişi yollara taştı. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ak Parti Grup Başkan Vekilleri Nurettin Canikli ve Mustafa Elitaş'ın yanı sıra çok sayıda AK Partili milletvekili, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumur'un akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Kılıç ile Bayraktar, Mustafa Cumur'un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

İl Müftüsü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazı sonrasında Mustafa Cumur'un cenazesi toprağa verilmek üzere Düzköy İlçesi Çalköy Beldesi'ne gönderildi.

Bu arada, kalabalık cemaatin yola taşması nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda da trafik zaman zaman aksadı. Bakan Bayraktar ile Kılıç, cenaze namazı sonrasında uçakla Trabzon'dan ayrıldı.