BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Önce penisi sonra işi gitti

Karısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi

Abone ol

Bursa'nın Kestel ilçesi Gölbaşı köyünde imamlık yapan ve kendisini aldattığından şüphelendiği karısı tarafından penisi kesilen O.K.'ye (42) bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi. Diyanet, köy imamının görevine son verip, diyanetle de ilişkisini bitirdi. İmam O.K.'nin şikayetçi olmadığı eşinden de ayrı yaşadığı öğrenildi.

İmamın önce eşiyle, sonra da mesleği ve diyanetle ilişkisini bitiren olay, geçtiğimiz Ağustos ayında yaşandı. Kestel ilçesine bağlı GölbaşıKöyü'nde meydana gelen olayda, eşi imamlık yapan O.K.'nın cinsel organını kendisini aldattığından şüphelendiği için ekmek bıçağıyla kesti. Çığlıklarına koşan komşuları tarafından hastaneye kaldırılan O.K.'nin cinsel organı dikilirken, uzun süren tedavi sonrası taburcu edildi. Uzun süre özel kıyafet giymesi gerekecek olan O.K., taburcu olduktan sonra adliyeye gelip ifadesini de verdi ve kendisini terk edip ailesinin yanına giden eşinden şikayetçi olmadı.

once-penisi-sonra-diyanet-le-iliskisi-kesildi--2264924.jpgKestel Adliyesi'nde eşiyle aralarında kıskançlık yüzünden uzun süredir tartışmaların yaşandığını söylediği belirtilen O.K.'nin bir süre kendisini dedektif gibi izlediği öne sürülen karısıyla ilgili, "Olaydan önce onunla konuşup anlaştık. Aramızda hiç sorun yoktu. Gece uyurken cinsel organımı kesti. Acılar içersinde kalktığımda gözlerime inanamadım. Sonra komşularımdan yardım isteyip hastaneye geldim. Her ailede böyle sorunlar ve kavgalar olur. Ben 3 çocuğumun annesinden şikayetçi değilim" dediği öğrenildi.

Olaydan sonra Kestel Müftülüğü'nün O.K. hakkında başlattığı soruşturma da tamamlandı. Yaşadıklarının ardından cep telefonu numaralarını da değiştirip kimseyle görüşmediği ve zor günler geçirdiği öğrenilen O.K.'nin Diyanet tarafından köy imamlığı görevine son verildi. Müftülükten alınan bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı, O.K.'nin diyanetle de ilişkisine son verirken, talihsiz imamın meslek hayatını da böylece sona ermiş oldu.

MİNİK KIZIN BU HALİ YÜREK BURKTU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde pazarda cüzdan çalarken yakalanan yankesici çiftin 3 yaşındaki kızı B., teslim edilecek yakınları olmadığı için geceyi nezarethanede annesinin yanında geçirdi. Minik B., sabah da, kelepçelenen annesinin elini tutarak adliyeye getirildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Koğukçınar Mahallesi'nde kurulan pazar alanında görev yapan Sokak Timleri, alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdanının bir kadın tarafından çalındığını gördü. Adının Buket G. (26) olduğu anlaşılan ve kucağında kızı ile olay yerinden uzaklaşmaya çalışan yankesiciyi polisler takip etti. Buket G., biraz ileride birlikte yaşadığı Cevat G.'ye (28) çaldığı cüzdanı vermek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı. Bırakacak kimseleri olmadığı için kızı B. ile geceyi Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinde geçiren Buket G. ile Cevdet G.'nin, aynı suçtan bir çok suç kayıtlarının olduğu anlaşıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, bugün adliyeye çıkartıldı. Geceyi nezarette annesinin yanında geçiren B. de, kelepçelenen annesinin elini tutarak kadın polis kontrolünde adliyeye çıkartıldı 

TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİ YENİDEN İNTERNETTE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da evine götürdüğü eski sevgilisi 24 yaşındaki Ö.P.'yi elektroşok cihazıyla bayıltıp, tecavüz eden ve bu görüntüleri internete koyup ailesine ve mahalle sakinlerine CD olarak gönderen turist rehberi 34 yaşındaki Mustafa Ç. yakalanamazken, polisin daha önce kaldırdığı görüntüler Rus internet sitelerine yeniden konuldu.

Tecavüz görüntülerinin yeniden internette yer almasıyla, Ö.P. ve ailesi için 'Mustafa Ç. kabusu' geri döndü. Mustafa Ç. ile kız arkadaşı Ö.P. ilk kez 2008 yılının ağustos ayında bir kazayla gündeme geldi. O tarihte bir ambulansın arkadan çarptığı motosikleti kullanan Mustafa Ç. ile arkasında oturan Ö.P. yaralandı. Ambulans beklenirken Ö.P., "Mustafa elimi tut. Beni sakın ambulansa yalnız bindirme" diye ağladı, Mustafa Ç. de "Ne olur Ö., iyileşeceksin, seni asla bırakmayacağım" dedi.
İkili arasında yaşanan bu duygusal olay hafızalarda yer ederken, 2011 yılında Mustafa Ç. kendisinden ayrılan Ö.P.'yi iddiaya göre evine götürüp, muştayla dövdü.

ARANIRKEN BABAYA SALDIRDI

Elektroşok cihazıyla yarı baygın hale getirdiği genç kıza tecavüz eden Ç., cep telefonuyla çektiği tecavüz görüntülerinin yanı sıra genç kızın, anne ve babasının, ağabeyinin ve bazı akrabalarının, isimleri, mesleklerini ve telefon numaralarını Türk ve Rus internet sitelerine koyarak aileyi hedef gösterdi.

Mustafa Ç., arandığı sırada Ö.P.'nin evine telefon etti. Telefonu açan baba A.C.P.'ye karakoldan aradığını ve Ç.'nin yakalandığını söyleyerek, evden çıkmasını sağladı, sokakta adamın yanına yaklaşarak av tüfeğiyle tehdit edip, havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Polisin Mustafa Ç.'nin evinde yaptığı aramada, başka tecavüz görüntülerinin yanı sıra, çeşitli suç aletleri ve bazı kişilerin ev adresleriyle krokileri ele geçirildi. Türk ve Rus internet sitelerinden daha önce polisin girişimiyle kaldırılan Mustafa Ç.'nin Ö.P.'ye tecavüz görüntüleri, Rus internet sitelerine yeniden konuldu. P.'ye tecavüz görüntüleriyle birlikte genç kızın ailesi ve bazı yakınlarının isimleri, meslekleri, adres ve telefonları yeniden yayınlanınca güvenlik birimleri yeniden harekete geçti.

ANNELER GÜNÜ'NDE KOCA DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KONYA'da, eşinden gördüğü şiddet yüzünden yaklaşık 6 ay önce evi terk edip sığınma evinde kalan 4 çocuk annesi 30 yaşındaki Ceylan Y., 'Anneler Günü' nedeniyle çocuklarının ısrarı üzerine döndüğü evinde, eşi 37 yaşındaki Haydar Y.'nin hışmına uğradı. Haydar Y., "Bugüne kadar eve niye gelmedin?" diyerek eşi Ceylan Y.'yi tekme ve yumrukla döverek hastanelik etti.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Doğuş Mahallesi'nde meydana geldi. Ceylan Y., iddiaya göre 12 yıllık eşi Haydar Y.'den sürekli şiddet gördüğü için yaklaşık 6 ay önce evi terk etti. Çocuklarıyla birlikte sığınma evinde kalan Ceylan Y., 10 gün önce de annesi 52 yaşındaki Ayşe Ş.'nin yanına yerleşti. Ceylan Y., bugün 'Anneler Günü' nedeniyle çocuklarının ısrarı üzerine eve döndü. Eve döndüğünde Haydar Y., iddiaya göre sinirlenip, "Bugüne kadar eve niye gelmedin?" diyerek eşini tekme ve tokatla dövdü. Eşinin elinden zor kurtulan Ceylan Y., polise haber verdi.

'EŞİM ZORLA DİLENCİLİK YAPTIRIP, PARALARI YİYOR'

Polis tarafından 3 ve 6 yaşındaki 2 çocuğuyla Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Ceylan Y., eşinin sürekli kendisini ve çocuklarını dövdüğünü, zorla dilencilik yaptırıp, kazandığı paraları yediğini iddia etti. Ceylan Y., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ceylan Y.'nin şikayetci olması nedeniyle polis 11 yaşındaki erkek çocuğunu yanına alıp kaçan Haydar Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada, 2'si kadın 10 kişi yaralandı.

Olay, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde,Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 2 ailenin bir evde alkol aldığı sırada sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, ailelerin yakınlarının da katıldığı tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgayı ayırmak için olay yerine gelen güvenlik güçleri, aileleri ayırmaya çalıştı. Kavganın büyümesi üzerine polis havaya uyarı ateşi açarken, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kavgada ilk belirlemelere göre, 2'si kadın 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü'nün de olay yerine gelerek iki aile yakınları ile görüşmesinin ardından kavga sona erdi. Kavgayla karışan 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kavganın neden çıktığı araştırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖĞRENCİSİNİ HASTANEDEN KAÇIRDI

HABER DİĞER SAYFADA

[PAGE]ÖĞRENCİSİNİ HASTANEDEN KAÇIRDI

 Sömestr tatilinde 1 yıldır kendisine aşık olan öğretmeni tarafından alıkonularak cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki A.A, 27 gün önce annesiyle psikiyatri muayenesi için gittiği hastanenin bahçesinden ikinci kez kaçırıldı.

Sakarya'da 3 ay önce, 14 yaşındaki kız öğrencisini alıkoyup cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan öğretmen Mesut T., il dışına tayin edildiği gün liseli A.A'yı tedavi için götürüldüğü hastaneden ikinci kez kaçırdı.

İddiaya göre 35 yaşındaki bir kız çocuğu babası öğretmen Mesut T. 14 yaşındaki A.A ile bir yıl duygusal yakınlık yaşadı. 14 yaşındaki A.A kısa süre önce eşinden boşanan öğretmeni Mesut T.'nin davranışlarına kayıtsız kalamadı ve 3 ay önce Mesut T. tarafından kaçırıldı.

 Gözaltına alınan ancak küçük kızın ilk ifadesinde "kendi isteğimle kaçtım" demesi üzerine serbest bırakılan öğretmen Mesut T., olayın üzerinden çok geçmeden acılı aileye bir şok daha yaşattı. Savcılığın talebi üzerine ailesi tarafından psikiyatriste götürülen A.A muayane sonrasında tam anlamıyla kaşla göz arasında ortadan kayboldu. A.A'nın ikinci kez şoka uğrayan ailesi kızlarının tedavi için geldiği hastane bahçesinde, çarşaflı birinin hızlıca A.A'yı yürütüp sonra kayıplara karıştığının tespit edilmesi üzerine kızları A.A'yı bulmak için çareyi televizyon programına çıkmakta buldu. A.A'nın babası Rukiye A. ise konuya ilişkin şunları söyledi, "Mesut T. adlı öğretmen kızımın ortaokuldan Fen Bilgisi öğretmeni. Bir yıldır kızımla ilgileniyormuş. Ben bu durumu duyduğumda kızımla konuştuk, en ufak bir şiddet dahi uygulamadık. O günün sabahı kızımızın evde olmadığını gördük. Bu kişi kızımı ilk kaçırdığında öğretmen arkadaşının evine götürmüş. O kişinin ihbarıyla kızımı bulduk. Almaya gitmeden önce ona kimsenin elini sürmeyeceğine dair söz verdim. Mesut T. ve yanındaki kişiler kızımıza "Biz Vanlıyız, ailem beni töre cinayetinden öldürür" ifadesi vermesini önermişler. Kızımı bulunduktan sonra düzenli olarak psikiyatriye götürdük. İlk ifadesi de öğretmeni koruyordu ancak tedavi sürdükçe doğruları anlatmaya başladı"

ÇARŞAFLI BİRİ GÖTÜRÜYOR

"27 gün önce de diş muayanesi ve psikiyatri için hastaneye götürdüm. Zaten ne olduysa o gün oldu. Kızım önce diş muayanesine girdi, sonra da psikiyatri doktoruna göründü. Her zaman 45 dakika kalırdı, bu sefer fazla durmamış. Polikliniğin iki kapısı var. Ben diğer kapıdaydım. Kamera kayıtlarında kızımın poliklinik kapısında çarşaflı biriyle hızlıca çıktığı görülüyor. Bir öğretmenin böyle bir olayda ismi geçmesi midemizi daha da bulandırıyor, kaçırdığı da bir çocuk. Üstelik kızımın bu öğretmeni geçen yıl evimize iftara geldi, yemeğimizi yedi. Kızım tam doğruları görmüşken ikinci kez zorla kaçırıldı. Her ne olursa olsun ailesi olarak biz onu bekliyoruz."