BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  GÜNCEL

Burhan Kuzu'dan yine küfürlü tepki!

AKP'li milletvekili sosyal medya hesabına yazdıklarıyla tepki çekti.

Abone ol

AK Partli Milletvekili Burhan Kuzu, Manisa Soma'da meydana gelen felaketin ardından Twitter hesabına yazdıkları eleştirilere neden oldu.

Kuzu'nun tweet'lerini eleştiren takipçilerine 'h...s' şeklinde karşılık verdiği görüldü.

Kuzu, hesabına şunları yazdı:

"Bazı alçaklar acı-ölüm demeden ve de utanmadan Soma'ya gelerek şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıp tahrik ediyorlar.Pes doğrusu.

Soma'da gelen siyasilere karşı tepki gösterenler kesinlikle şehit yakınların değil,oraya özellikle provokasyon için gelen bazı vampirlerdir.

Dünyada hiç bir ülkede bu tür toplumu deriden sarsan olaylar aralıksız 24sat canlı yayınla verilmez.Sorumlu Basın böyle zamanda anlaşılır.

"Bazı ölü soyucular ve kimi kazmalar ne yazsak anlatamıyorlar.Onlar için ne kadar şehit çıkarsa o kadar bu alçaklara adeta fırsat doğacak.ABV

"Basının bir bölümü üç gündür Soma acımızı tıpkı gezi olaylarında yaptıkları alçaklık gibi toplum barışını bozacak biçimde veriyor.Basın!!!!!

Türkiye'de Basın özgürlüğünü en son sıralarda gösteren malum Basın Klübü, gelsin de bu acı olayın bile ne maksatla verildiğini görsün.

Kimi fırsatçı alçaklar "Soma olaylarını protesto"ediyoruz diyerek bir çok yeri savaş alanına çevirdi. Şehtlerimize zerre kadar saygıları yok."

7a368297-dbd4-4c0c-803a-4fab0653c03e.jpg