BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,71
ALTIN 2.408,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burdur'da bahar şenlikleri başlıyor

Bu yıl 3 etapta düzenlenen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 4. bahar şenlikleri başlıyor.

Abone ol

Bu yıl 3 etapta düzenlenen şenliklerin ilk etabı olan proje şenliği yarın saat 09.00'da MAKÜ Bucak Hikmet Tolunay MYO Kampus alanında yapılacak.

Bu yıl 4.'üncüsü düzenlenen etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenleyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Yıldırım, şenliklerin mayıs ayı içinde gerçekleşeceğini, Proje Şenliği, Bilim Şenliği ve Bahar Şenliği olmak üzere
etkinliklerin 3 etapta yapılacağını belirtti.

Proje Şenliği'nin yarın sabah 09.00'da Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulunda başlayacağını belirten Prof. Dr. Yıldırım, etkinliklerin ikinci etabı olan bilim şenliğinin uluslar arası boyutta ve Tefenni Meslek Yüksekokulu'nda yapılacağını söyledi.

Yıldırım, şenlik kapsamında spor müsabakaları, konserler, dans gösterileri, 5 ayrı ülkeden gelecek yabancı ekiplerin folklor gösterileri ile dolu dolu süreceğini ve etkinliğin Kıraç konseriyle sona ereceğini anlattı.
Bilim Şenliği'ne Kıbrıs, Azerbaycan, Romanya, İran ve Hindistan'dan da katılım olacağını belirten Tefenni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Hasan Genç, "Bu yıl şenliğimize 4 fakültemiz ve 40 ilköğretim okulunun yanı sıra yurt dışından da ekipler katılacak. 12 Mayıs 2010 da Azeri Piyano ve Tar sanatçılarının konseri ve Polonya Ekibi'nin bir sürprizi ile şenliğimiz renklenecek" dedi.