BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşaklı öğrencilere SBS nasihati

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, bir ay sonra yapılacak SBS sınavı hakkında öğrencileri uyardı.

Abone ol

Halk Eğitim Merkezi ve Bir Eylül İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Uşak Valisi Özdemir Çakacak öğrencilerle sohbet etti.

Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Bilgisayar Laboratuarlarını ve Giyim Sınıfını gezerek kursiyerlerle sohbet etti. İdarecilerden kurslar hakkında bilgi aldı.

Halk eğitim Merkezi ziyareti sonrası Bir Eylül İlköğretim Okulunu ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Özdemir Çakacak, okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantı yaparak okul hakkında bilgi aldı.

VALİ'DEN SBS NASİHATİ
8. Sınıf öğrencileri ile sohbet eden Vali Özdemir Çakacak, öğrencilerin bir ay sonra yapılacak SBS sınavı için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Vali Özdemir Çakacak Konuşmasına şöyle devam etti, “ Türkiye’nin gelecekte dünya ölçeğinde söz sahibi olması için genç neslin iyi eğitilmiş ve başarılı olması gerekir. Gelecekte bizim yerimizde sizler olacaksınız. Bu büyük ülkenin geleceği sizlerin elinde olacak. Sınavlara bir ay kala derslere daha sıkı sıkıya sarılarak çalışmak gerekir. Biz sizlere güveniyoruz ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Başarılı olmak için öncelikle idealiniz olması gerekir. İdeali ve hedefi büyük olanın geleceği de büyük olur. Hepinize sınavlarınızda başarılar dilerim”