BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  GÜNCEL

Burcu Güneş TMSF'nin kapısında

Birçok sanatçıyla birlikte isim hakkı satılığa çıkarılan Burcu Güneş, geçen cuma anlaşmaya varmak için TMSF yetkilileri ile bir araya geldi.

Abone ol

Erol Köse Prodüksiyon Yapım Tic. AŞ’nin yönetiminin TMSF’ye devredilmesinden sonra birçok sanatçıyla birlikte isim hakkı satılığa çıkarılan Burcu Güneş, geçen cuma anlaşmaya varmak için TMSF yetkilileri ile bir araya geldi.

Şarkıcı, görüşmenin ardından şu açıklamayı yaptı:

"Yetkililere haksızlığa uğradığımı, önümüzdeki günlerde yapılacak satışta beni otopark mafyasının bile satın alabileceğini anlattım. Görüşme sonucunda şartnameye 2 yeni madde eklettim. Bu maddelere göre; ihaleye en az 5 yıllık yapımcılık belgesi olanlar girebilecek veya sanatçının vekili olan avukat alabilecek. Ayrıca önceki şirketimle olan sözleşmenin feshedilmiş olduğunu zaten bildirmiştim. Dolayısıyla bugün ve bugünden sonra da değişen bir şey olmayacak. Bu sözleşmeyi ancak kendi vekilim avukat alabilir. Aksi takdirde araya girecek 3’üncü kişileri ve yapımcıları muhatap kabul etmeyeceğimi veya çalışmayacağımı bildirmek isterim."

Haber : Demirhan HARARLI
Kaynak: