BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.512,35
HABER /  SPOR

Albayrak Luceyi sordu!

Trabzon Başkanı Albayrak, Demirören'e Rumen teknik adamı sordu! Demirören, "İyi" dedi ama...

Abone ol

Daha önce G.Saray ve Beşiktaş'ı çalıştıran, şimdi de Milli Takım'ın gündemine gelen Mircea Lucescu için Trabzonspor da devreye girdi.

Bordomavili kulübün başkanı Nuri Albayrak, 'Büyük Trabzon' projesi çerçevesinde Rumen teknik adamı getirmek için harekete geçti.

Albayrak'ın üç gün önce Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i arayarak, Rumen hocanın telefon numarasını aldığı ve "Hocayı nasıl bilirsiniz? Sezon sonu için ilgileniyoruz" diye sorduğu öğrenildi. Yıldırım Demirören, numarayı verip övgüler yağdırdı ama ardından paniğe kapıldı.

Vahid: Mayıs'ta dönerim...
 
Çünkü Tigana, yönetimin sözleşmesini uzatma teklifini geri çevirdi ve sezonsonunda hoca krizi göründü.

Demirören, Rıza Çalımbay sonrası takımın başına getirmek istediği ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldığı Rumen hocayı sezon sonu için düşünmeye başladı. Ancak şu anda Trabzon'un da devreye girmesi işi zora sokacak gibi...

Bu arada Halilhodziç, Fransa'nın haftalık Le Food dergisine verdiği röportajda, Mayıs ayında Fransa'ya döneceğini söyledi.

Halilhodziç "Trabzon'a çok iyi düşünmeden geldim. Trabzon'da 5 TV var. 35 gazeteci bizi takip ediyor. Baskı PSG'den daha büyük.

Sezon sonu gelip Fransa'da şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Sabah
Haber: Fatih Doğan