BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.394,23
HABER /  GÜNCEL

İbo'dan canlı yayında şok fırça!

atv'de canlı yayınlanan İbo Şov programında şok dakikalar. Tatlıses'in uzun hava okuduğu esnada resim seçicinin sürekli iki kızı görüntüye alması sanatçıyı çıldırttı!

Abone ol

atv'de canlı yayınlanan 'İbo Şov'da şok dakikalar... Ses sanatçıları Funda Arar, Edip Akbayram ve Volkan Konak'ın da konuk olduğu müzik programı az kalsın bir canlı yayın skandalına sahne oluyordu.

UZUN HAVAYI YARIDA KESTİ!

İbo Şov programını sunan İbrahim Tatlıses, Bursa E Tipi Cezaevi'ndeki mahkumların isteği olan 'Her demet zalım felek' adlı ünlü uzun havayı okumaya başladı.

Sanatçının kendinden geçerek  türküyü seslendirdiği esnada reji odasındaki resim seçicilerin devamlı  iki seyirci kızı görüntüye getirmesi ünlü arabeskçiyi fena sinirlendirdi.

VE TATLISES'TEN ŞOK SÖZLER!

Görüntüler karşısında türküyü yarıda kesen Tatlıses'in, "Reji odasındaki resim seçicilere sesleniyorum. Buradaki hıyar (kendisini kastediyor) ciğeri yanarak uzun hava okuyor, sen sürekli iki kızı görüntüye getiriyorsun. Bunlar senin dostun mu?" şeklindeki sözleri salonda aniden buz gibi bir havanın esmesine neden oldu...

KENDİ GERDİ KENDİ YUMUŞATTI

Tatlıses'in "Okumuyorum işte! Şimdi beni kızdırmayın burayı terkederim" şeklinde sözleri gerginliği daha da arttırdı. Stüdyodakilerin  'bundan sonra neler olacak' diye birbiriyle bakıştığı anda tecrübesini konuşturan sanatçı, yumuşak bir geçişle  'Mavi yelek mor düğmeler' türküsünü okuyarak işi tatlıya bağladı.

IRC