BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Burcu Esmersoy'a şok suçlama!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, CD ve DVD piyasasını elinde tutan bir çeteye yönelik yapılan operasyon kapsamında polis tarafından ifade için emniyete çağrıldı.

Abone ol

İSTANBUL polisinin korsan CD ve DVD piyasasını elinde tutan bir çeteye yönelik yaptığı operasyonda, Burcu Esmersoy Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, dün sabah korsan CD üretimi yapan ve satan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirmişti.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı ve 17 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 1 milyon korsan CD ele geçirilmişti.

ÜNLÜ SUNUCU EMNİYETTE

Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün yapılan 165 bin korsan CD'nin ele geçirildiği operasyonla ilgili ünlü sunucu Burcu Esmersoy ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

KORSAN ALDI İDDİASI

Şebeke üyelerinden korsan CD almak için görüşme yaptığı iddia edilen Esmersoy, Güvenlik Şube Müdürlüğü girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün 17 ilçede yapılan korsan CD operasyonunda 50 adrese baskın düzenlenmiş ve 45 kişi gözaltına alınmıştı. Operasonda 160 bin korsan CD ele geçirilmişti.

ÜNLÜ SUNUCUDAN O İDDİALARA YALANLAMA

Esmersoy korsan CD aldığı ve şebeke üyeleri ile görüştüğü iddialarını yalanladı.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün yapılan ve 45 kişinin gözaltına alındığı 160 bin CD ele geçirilen operasyonla ilgili emniyet müdürlüğüne çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emniyete gelme nedeniyle ilgili sorulan soruya "Emniyette bir soruşturma yapılıyordu ve ben de soruşturmaya yardımcı olmam amacıyla davet edildim. Tanık sıfatıyla yani şüpheli sıfatıyla değil" diye cevap verdi.

"ŞÜPHLİLERİN BİRİNİN TELEFONUNDA KULLANMADIĞIM NUMARAM BULUNMUŞ"

Korsan CD operasyonunda isminin geçtiği iddialarının sorulması üzerine Esmersoy, "Şüphelilerden bir tanesinin telefonunda benim kullanmadığım bir telefonum var. Sanırım oradan" dedi. Esmersoy, "Siz şahsı tanıyor musunuz?" diye sorulunca da, "Tanımıyorum" yanıtını verdi.

"KORSAN CD ALMADIM"

"Korsan CD aldınız mı?" sorusuna da, "Hayır almadım" yanıtını veren Esmersoy, bir basın mensubunun "Tapelerde görüşmeler varmış" demesi üzerine ise, kullanmadığı hatta mesajlar olduğunu belirterek aracına bindi ve emniyetten ayrıldı.


BURCU ESMERSOY EMNİYETE BÖYLE GELDİ