BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10
HABER /  MEDYA

Burçlara göre cinsellik gücü! Yatak odasında kral...

Astroloji danışmanı Dinçer Güner, İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Türkiye'yi bekleyenleri ve burçların cinsel yaşam üzerindeki gücünü anlattı.

Abone ol

Dlnçer Guner, son dönemde sık sık duyduğumuz "Merkür geri gidiyor" sözünün ne anlama geldlginden yakın dönemde Türkiye'yi nelerin beklediğine dair her şeyi anlattı.

Röportajda "burçlar ve cinsel yaşamları" konusu da gündeme geldi. . 

TÜRKİYE'Yİ NELER BEKLİYOR?

Geçen perşembe Akrep burcunda bir Güneş tutulması yaşandı. Akrep, para ve vergi demektir. Tutulmanın ekonomik anlamda ülkemiz açısından zorlayıcı etkileri olacak. Zira bu tutulma. Türkiye haritasında 5. eve denk düşüyor ve bu alan borsa, hisse senedi, tahvil ve değerli madenler demektir. 4-5 ay çok zor geçecek. Ufukta bir ekonomik kriz görünüyor.

Resmi veya gayri resmi olarak toprak kaybı yaşanması mümkün. Zira Plüton döngüsü yaşıyoruz ve 2016 senesine kadar yönetimde kimin olduğundan bağımsız, topraklarımız konusunda büyük risk altındayız. Özellikle bu riski sınır komşularımız oluşturmakta. Son üç yıldır bunu her yerde söylüyor ve yazıyorum zaten.

Akrep teması. İçinde kimyasal her türlü tehlikeyi de barındırmakta. 15 Kasım'a kadar umanm binleri delilik yapıp kimyasal silahlarla oynamaz.

Yaşadığımız tutulma. Venüsyen olduğundan; kadınlar ön plana çıkacak. Mesela Nur Yerlltaş zaten ünlü bir kadındı fakat son zamanlarda tam anlamıyla fenomen haline geldi. Bu. Venüs'ün ülke üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor. Yalnız Venüs kadınlann yıldızlarını parlatmakla kalmayacak, onlan zora sokacak olaylar da kapıda. ¦ Seks skandallan. cinsel tacizler, tecavüz olayları, aldatmalar ve bunlar yüzünden boşanmalar, hatta ülke çapında büyük çalkantılar yaşanacak.

Aralık ve şubat arası Satürn'ün Yay burcuna girmesiyle ordunun disiplininde büyük bir değişim yaşanacak. Bu değişimle ordu şimdikinden daha fazla güç kazanacak. Fakat asıl güçlenme önümüzdeki temmuz itibariyle olmaya başlayacak.

Önümüzdeki sene 15 Şubat itibariyle Jüpiter'in Türkiye haritasının. evine girmesi ile beraber, muhalefetin şans ve fırsat kazanmaya başlayacağını göreceğiz. Seneye şubat ayında muhalefette kendilerine çekidüzen verme, toparlanma zamanı başlamtş olacak, önümüzdeki genel seçimlerde, muhalefetin Jüpiter desteği İle ciddi şans yakalayabileceğini düşünüyorum. Recep Tayyip Erdogan'sız ilk seçimi yaşayacak AK Parti, bana sorarsanız ciddi kan kaybedecek.

Mart ayı gerek siyaset gerekse magazin gündeminde büyük skandallara gebe...

2017'ye kadar Türkiye'yi bekleyen karamsar tablodan sonra yeni bir yapılanma ve refah söz konusu...

Astrolojinin İslam'da yeri var mı?

Astrolojiyle ilgili çok önemli ayetler var. Kuran zaten "Oku" diye başlıyor. Yaşadığımız bu evrende her türlü bilginin mevcut olduğunu ve onları araştırmamız gerektiğini söylüyor.

Gelecekle ilgili yorumlar yapman, bir şekilde insanların kaderini etkilemek Hpğii mi? Alın yazışırım metrekaresi içinde özgürce hareket edebilirsin. Astroloji o sınırlar dahilinde neler yapabileceğinle ilgili sana bilgiler verir. Doğum haritandaki verileri önüne koyduktan sonra sen nasü istiyorsan kaderini öyle çizersin. "Hakikatten biz. gökte burçlar yarattık. Ve temaşa edenler için süsledik" diye bir ayet var Kuran'da.

İslam astrolojiyi kabul ediyor yani... Ediyor tabiL Astroloji cadı avcılığının yapıldığı, rasathanelerin yerle bir edildiği dönemde İskenderiye Kütüphanesinin de yakılmasıyla birlikte büyük darbe yemiş. Ancak haritalarda irişinin rızkının nereden geleceğini gösteren şans noktası bu dönemde Arap astrologlar tarafından keşfedildi ve günümüzde de hâlâ kullanılmakta. Ama ölüm zamanı hesabı o yakılan belgelerle birlikte yok oldu.

Astrolojiyle ölüm zamanım öğrenebilir mi insan?

Ölüm noktası diye tabir çok sağlıklı veriler yok. Çünkü bu hesaplar bilinçli bu şekilde imha edilmiş. Nedeni de hükümdarların hangi çocuğunun yerine geçeceğini, ömrünün ne kadar olacağım öğrenmek istemesi. Mesela oğlu astrolojik verilere göre yedi yaşında ölecekse, hükümdar ona yatuım yapıp eğjtmezmiş.

Peki ben kaç yaşında öleceğim, söyle de ona göre bir plan yapalım?

(Gülüyor) Ben bu bilgiden emin olsam bile kimseyle paylaşmam. Çünkü bu had ile ilgili bir durum, bana çok fazla haddimi aşmak gibi geliyor.

Gazetelerdeki günlük burç yorumlarıyla ilgili anlamadığım bir şey var. Diyelim ki "Oğlaklara para var" yazdın. Milyonlarca Oğlak burcunun cebi bir anda parayla mı dolacak yani o gün? Anın kalitesi hakkında bilgi vermek işimizin popülerliği açısından önemli. Açıkçası pek çok astrologun bu tip genel yazılar yazmasının sebebi daha farla tanınmak istemesi.

Yoksa herkesin nev i şahsına münhasır bir yıldız haritası vardır. Bu harita parmak izi gibi kişiye özeldir. Oğlaklar için genel anlamda iyi gözüken bir haftanın içerisinde, doğum anında farklı transitlerden etküenen bir Oğlak bu "iyi yanların" hiçbirini yaşayamayabüir.

Yeni projeler var mı?

Sözcü'de bu haftadan itibaren spiritüel konulara ağırlık veren röportajlar yapmaya başladım. Ayrıca beni çok heyecanlandıran bir projem var Doğan Kitap'tan çıkacak; adı "Zamanlamanın Gücü"... 21 veya 22 Kasım'da raflarda yerini alacak. Özelliği ise gün gün gökyüzünde olan olaylar ve bizler üzerindeki etkisi. Sayfayı açacaksın, tarihe bakacaksın, adımlarını ona göre atacaksın. Bu arada astrolojiyle aile dizimini birleştirip yeni çalışmalar yapmayı planlıyorum.

Eskiden sezaryenle oğum yaygın değildi. Bebek canı istediğinde" dünyaya gelirdi. Doğum gününü önceden belirlemek kaderi etkRer mi? - Sezaryenle da olsa bebek "canı istediğinde" doğuyor. Bana doğum için en uygun zonanı sormaya gelen çok kişi var. Fakat ben 22 Nisan sabah 9 bile desem, doktor geç gelir, ameliyathane hazır olmaz. o bebek yine istediği anda doğar. Kadere etki eder mi? Etmez!

Bu işin faldan ne farkı var? 

Astrolojinin geçmişinden bu zamana kadar gâen istatistiklerin sonuçları ve bunlann tutarlılığı, astrolojiyi faldan ayırır. Falcının psikolojisine göre yorumları değişebilir. Astrolojide ise açarsın haritayı, bakarsın. 2 kere 2 nasıl 4 ise o kadar net.

Nasıl bir çalışma stilin var? 

Her yerde çalışıyorum... Yaptığımı bir iş olarak görmüyorum. Sabah 9'da gidip akşam 6'da ofisin kapısın kapadıktan sonra biten bir durum yok.

Şu suyu içerken bile eğer tadı acı geliyorsa Mars etkisi vardır diye düşünüyorum.

Ay kaç günde bir değişiyor?

2.5 günde bir.

Peki her gün okuduğumuz burç yorumlan ne ayak? - Bunu söyleyerek kendimi de ateşe atıyorum, fakat günlük burç yorumları kadar saçma sapan ve gereksiz bir şey olamaz. ¦ Sen niye yazıyorsun o halde? - Çünkü sistem ve popüler kültür bunu istiyor. Ben de bunu olabilecek en makul seviyede yapmaya çalışıyorum. Aslında aym konum değiştirmesini takiben bu analizlerin ıkl günde bir yazılması lazım. Her gün ne oluyor kP Ben astrolojik haritalara bile dokuz ayda bir bakıyorum. Öyle zırt prt • bakılmasına karşıyım.

Ne güzel, sık sık baktırsın insanlar, senin de İşlerin artsın... 

İnsanların bana olmasa bile bu sisteme bağımlı hale gelmesini ve durumun hastalığa dönüşmesini istemiyorum. Ben yıllfc çalışırım kişilerle. Bir sene içinde gezegenlerin transitlerine göre analiz yaparım. Arada önemli soruları olduğunda tabii ki bana ulaşabilirler. Bu işin nasıl yapıldığını ve etiğini biliyorum. Haftada bir aynı kişinin haritasını çıkarırsam o parayı yiyemem ki...

Seni yolda tanıyan, gelip "Abi yapsana bir analiz" diyor mu?

Sabaha karşı 3'te bile arayanlar var. Ya da diyelim dışarı çıkmışım, arkadaşlarımla eğleniyorum. yanıma biri geliyor "Ben Koç. o Yengeç" diye anlatmaya başlıyor. Yahu o saatte, o ortamda aklına Koç nereden geliyor? Astrolog olarak benim bile gelmiyor abl.

Ortama bakıyorum, insanları İzliyorum, dans ediyorum. Doğal olarak Koç'muş. Oğlak'mış diye düşünmüyorum.

BURÇLAR VE CİNSEL YASAM KOÇ

Koç'lar için cinsellik, fethetmekle eş değer bir duygudur. Önce avlarım tespit eder, atağa geçer ve yakalarlar, Yalnız bu kadar çabadan sonra biraz bencil ve hızlı olabilirler. Öte yandan Koç'lar her türlü fanteziye ve cinsel oyunlara da açıktır.

BOĞA: Dokunmak ve koklamak... İşte bu İkili Boğa'lann tahrik unsurudur. Farklı kişilerle olmaktansa, aynı kişiyle yeni arayışlar denemeyi tercih ederler. Belki biraz geç konsantre olur Boğa'lar ama konsantre okfcjktan sonra da kolay kolay durdurulamazlar

İKİZLER: Hayatm her alanında olduğu yatakta da inanılmaz meraklı bir yapıları vardır. Kelimelerin gücüne inanr ve bunu muhteşem bir şekilde kullanırlar. Önsel anlamda heyecanlanmaları için partnerlerini zihinsel olarak da çekici bulmalan gerekir.

YENGEÇ: Duygusuz, sadece tensel ihtiyaçların karşılandığı bir cinsel yaşam onlar, asla mutlu etmez. Her şeyde olduğu gibi cinsellikte de yoğun br duygu arayışına girerler. Tann madıklan, bilmedikleri mekanlar yerine ancak evlerinde, kendi odalarında rahat ederler.

ASLAN: Ormanların olduğu kadar yatak odasının da kralıdırlar. Bunu duymak da onları çok heyecanlandırır. Kontrolü ellerinde tutmak ve lider olmak isterler. İş hayatlarındaki başarı ya da başarısızlık, cinsel hayatlarına da doğrudan yarar.

BAŞAK: Temizlik ve titizlik hayatm her alanında olduğu gibi sekste de çok önemlidir. Her şey Ölçülü olmaü. abartılı davranışlardan uzak durulmalıdır. Her ne kadar astrololl dilinde bakireler burcu olarak bilinseter de. sekse çok meraklıdırlar. Kolay beğenmez, hep eleştirirler.

TERAZİ: Onlar için yaşamın her alanında olduğu gibi sekste de denge ve uyum önemlidir. Brlikte olacakları kişiler bakımlı ve hoş görünümlü olmalıdır. Estetik kaygılan olmayan, kaba saba birileriyle olmaları neredeyse imkansızdır. Kibar, romantik tipleri tercih ederler.

AKREP: Cinsellik Akrep'ler İçin su içmek, yemek yemek gibi doğal bir şeydir. Bu konuda karşılarına çıkacak her türlü engel onlan agreslf hale getirebilir. Kendilerinin pek sının olmadığı için. ancak buna ayak uydurabilecek partnerlerle mutlu olabilirler.

YAY: Yeni şeylere açık ve maceracı ruhları yatağa da yansır. Yer ve mekan konusunda kuralları ve kısıtlamalan yoktur Onlar İçin seks. planü ve organize değil, aksine spontane olduğumda tatminkardı". Saatlerce vakit geçirmektense, sonuca odaklıdırlar. Farklı kültürlerin deneyimlerine açıktır Yay'lar..

OĞLAK: Seks konusunda öyle ateşli, partnerini havaya uçurabilecek bir yapıları yoktur. Daha çok görev bilinciyle, duygulardan uzak. abartıların olmadığı bir cinsel yaşamlan vardır. Oğlak'lar İçin seks. farklı mekanlarda değil, sadece yatak odasında yapılması gereken bir eylemdir. Mahremiyete çok önem verirler, tek gecelik İlişkiler onlara gore değildir.

KOVA: Sosyal ya da duygusal olayların olmadığı kişilerle cinselliği de paylaşmalan zordur. Bağlanma sorunları olduğu İçin, seks sonrası arayacak, duygusal bağ kuracak kişiler de ilgilerini çekmez. Seks onlar için gerekirse gerçekleştirilecek bir eylemdir.

BALIK: Hayal dünyası kadar fantezi dünyası da geniştir Balık'ların. Tutku, ihtiras, merhamet... Bu duygulan bir arada hissederler. Önselliği sadece bedensel bir zevk. bedensel birleşme değil, ruhsal bir deneyim olarak yaşarlar.