BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Burçin Abdullah kimdir? Üvey Baba dizisinin Lamia'sı evlendi

'Üvey Baba' isimli dizide canlandırdığı Lamia karakteriyle ünlenen Burçin Abdullah'tan sürpriz bir haber geldi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Salih Maraş ile dünya evine girdi. Peki Burçin Abdullah kimdir, nereli, kaç yaşında? Burçin Abdullah'a dair merak edilen her şey İnternethaber'de.

Abone ol

1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan 'Üvey Baba' isimli dizide canlandırdığı Lamia karakteriyle ünlenen Burçin Abdullah'tan sürpriz bir haber geldi. Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Salih Maraş ile dünya evine girdi. 

Çift Milano'da gerçekleşen nikahın ardından Duamo Katedrali önünde mutluluk pozu verdi. Burçin Abdullah'ın ınstagram hesabında yaptığı paylaşım kısa sürede binlerece beğeni ve yorum aldı. Peki Burçin Abdullah kimdir, kaç yaşında? İşte Burçin Abdullah'a dair merak edilenler...

BURÇİN ABDULLAH KİMDİR?  Burçin Abdullah, 22 Temmuz 1987’de doğdu. 1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Üvey Baba isimli dizide küçük kız rolüyle ünlenen genç oyuncu, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.

Abdullah, oyunculuk kariyeri boyunca, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kara İnci, Kollama gibi yapımlarda rol aldı. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde ise Selim ve Erdoğan karakterlerini yurt dışına kaçıran Ayçe rolünde oynadı.

2013 yapımı olan ve üç ayrı kıtada, dört farklı ülkede çekilen “Selam” adlı filmde Afganistan’a giden bir öğretmeni canlandırmıştır.

Ünlü oyuncu şu günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Üvey Baba dizisinde Lamia Karakterini canlandıran ve bu rolle milyonların kalbini kazanan Diriliş Ertuğrul'un ekibinde yer almaktadır.

Onu hatırladınız mı? Üvey Baba dizisinin Lamia'sından bomba haber