BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli kar yağacak mı son hava durumu

Kocaeli hava durumu kar tekrar yağacak mı? meteoroloji son tahminlere göre Kocaeli'de bugün kar yağışı görülmüyor. Sıcaklıkların gece eksi derecelere kadar düştüğü Kocaeli hava durumunda haftasonu sıcaklıklar birkaç derece artacak. Yeni haftada ise Kocaelide kar yağışı görülmüyor.

Abone ol

Kocaeli hava durumu kar yağacak mı son meteoroloji tahmileri neler? Kocaeli'de bugün kar yağışı görülmüyor. 5 günlük haritalı tahmine bakıldığında yeni haftada Kocaeli'de kar yağışı yok. Fakat sıcaklıklar özellikle gece yarısı eksi derecelere inecek.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların Hakkari çevreleri ve Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.