BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Bunları yazanlar alçak!

Hıncal Uluç açtı ağzını yumdu gözünü. Ağzına geleni saydı. Kimler için mi? Biri kendi gazetesi için diğeri de..

Abone ol

Hıncal Uluç'tan zehir gibi sözler.. TRT'de danışman olarak çalıştığı 8 yıl öncesinde ayda 25 milyar maaş aldığı yönündeki iddialar, Uluç'u sinir küpüne çevirdi.

Kazım Kanat'ı pisliklere çanak tutmakla suçlayan Uluç'un asıl tepkisi kendi gazetesine oldu. Haberi yayınlayan ve kendisine cevap hakkı vermeyen Sabah'a ateş püskürdü. Gazeteden ayrılmasını bekleyenlere 'ben bir yere gitmiyorum' mesajını verdi.

Uluç'un öfkesi bununla sınırlı değildi elbette. Bu iddiaları yayınlayan bazı internet sitelerine de 'şerefsiz', 'alçak' ve 'onursuz' dedi.  ile kendisine saldıranlara belgeleriyle yanıt verdi.

"(...)O zaman da birileri yazmıştı bu masalları.. Yazmış da hatta Köşk'ü inandırmıştı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanlığı Denetleme Kurulu Müfettişlerini yolladı. Geldiler, santim santim inceleyip rapor verdiler.. "Tertemiz.."
Çünkü, TRT'nin bir şov programı sunucusuna bölüm başı 5 milyar lira ödediği o günlerde Tele Pazar sunucusu Nehir Erdoğan 100 lira (100 milyon yani, o zamanın altı sıfırlı parasıyla) alıyordu sadece.., TelePazar'ın tüm bütçesi 6 milyar liraydı.. Konuk sanatçılara ödenen paralar dahil.. Nükhet Duru hatrımız için 50 lira taksi parasına söylüyordu, yapımcımız Remzi parayı zarfta çantasına gizlice koyarak. Ferhat Göçer bedava..
Hıncal Uluç 300 lira alıyordu..

Zamanın TRT Genel Müdürü Yücel Yener, sorguculara "Uluç, leblebi çekirdek parasına çalışıyor" demişti. Bilmediği bir şey vardı. TRT baremi içinde çok az paraya çalışmak, ama aile geçindirmek durumunda olan arkadaşlar vardı ekipte.. Onlara biraz nefes aldırmak için Ali'nin (Kocatepe), Ünal'ın (Özüak) ve benim 300'er yüz liralarımızdan her hafta 100-150 lirasını kesiyordu Ünal ve o arkadaşlara dağıtıyordu.

İşte tüm banka hesaplarım açık.. Gidip baksınlar.. Yooo.. Bankaya yatırmadım, altın alıp yastık altına koydum.. O zaman defterdarlığa gidip vergilere baksınlar. TRT devlet kurumu.. El altından cebe para koyamayacağına göre her şey kayıtlı..
Bunları yazanlar şerefsiz.. Bunları yazanlar onursuz.. Bunları yazanlar alçak..
Ama
bu pisliklere çanak tutan da, benim gazetem.. Benim arkadaşlarım, meslektaşlarım..
Buyrun burdan yakın şimdi?.