BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bülent Tanıkdan ilginç propaganda

Ankara'da bugün ilginç bir propaganda sokaklara taştı. Tanık'ın maskını takan gençler, Kızılay'da enteresan görüntü oluşturdu.

Abone ol

CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Bülent Tanık'ın maskı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Karayalçın'ın kartondan sloganlarını üzerlerine asan partili gençler, Kızılay'da seçmene broşür dağıttılar.

CHP Ankara İl Başkanlığı binası önünde basın açıklaması yapan Bülent Tanık, farklı bir seçim propagandası izlediklerini söyledi. Çankaya'da 792 bin seçmenin bulunduğunu ifade eden Tanık, ''Önceki seçimlerde 200 bin oy fark atılmıştı. Hedefimiz en yakın rakibimize 300 bin oy fark atmaktır. Çankaya'da diğer iki rakibim AKP ve MHP'dir'' dedi.

Belediye başkan adayı olarak tüm seçmenle yüz yüze görüşemediğini ve tokalaşma imkanı bulamadığını belirten Tanık, bu çerçevede yüzlerine kendisine ait maskı takan gençlerin seçmenle buluşarak, broşür dağıtacağını söyledi.

CHP Gençlik Kollarına üye gençlerin düzenledikleri etkinlikle, vatandaşla bütünleşileceğini anlatan Bülent Tanık, ''Çoğalan ve çevreye dağılan yüzlerce Bülent Tanık masklı kişiler, farklı propaganda yapmış olacaklar'' diye konuştu.

Daha sonra, Tanık'ın maskı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Karayalçın'ın kartondan sloganlarını üzerlerine asan partili gençler, Kızılay ve çevresindeki sokaklarda seçmene broşür dağıttı.