BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

DPnin iki kentteki mitingi iptal

Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza nedeniyle mitingler iptal ediliyor. DP'den de iki ildeki mitingler için iptal açıklaması geldi.

Abone ol

Demokrat Parti'nin (DP) Gümüşhane ve Bayburt mitingleri iptal edildi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, yaptığı yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve çalışma arkadaşları ile genç medya mensubunun başına gelen elim helikopter kazasını büyük üzüntüyle karşıladıklarını kaydetti.


''Elverişsiz hava koşulları nedeniyle helikopter enkazına henüz ulaşılamaması ve Yazıcıoğlu ve kazazedelerin sağlık durumları hakkında saatler geçmesine rağmen bir bilgi alınamamasını endişe ve üzüntü ile karşıladıklarını'' belirten Soylu, şunları kaydetti:

''Dualarımızın, değerli siyaset adamı Yazıcıoğlu ve beraberinde bulunan kişilerle olduğunu bildirirken, hükümetin bütün imkanlarını seferber edeceğine ilişkin inancımızı kaybetmek istemiyoruz.

DP ve şahsım adına, sayın Yazıcıoğlu ve diğer kazazedelerin Allah'ın yardımı ile sağlık haberlerini almayı diler, BBP'ye ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Siyasetin değil, insanlığın önemli olduğu bilinci ile hareket ederek, sayın Yazıcıoğlu ve diğer kazazedeler hakkında hayırlı haberler gelmesi umudunu taşıyarak, bugün gerçekleştirmeyi planladığımız Gümüşhane ve Bayburt mitinglerini iptal ettiğimizi de kamuoyuna saygı ile bildiririz.