BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,24
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'un şu haline bakın!

Popstar 2013 programının son bölümü için ekrana yeni saç modeliyle çıkan Bülent Ersoy, gecenin konusu oldu.

Abone ol

Gösterişli kıyafetleri ve abartılı saçlarıyla ekranlarda daha önce de boy gösteren ünlü şarkıcı Bülent Ersoy yeni saç modeli ve makyajıyla herkesi şaşkına çevirdi.

"BÜLENT SANA NE OLMUŞ"

Star TV ekranlarında yayınlanan Popstar 2013 yarışmasına adeta yeni saç modeli ve makyajıyla damga vuran Bülent Ersoy 'u görenler adeta 'Bülent sana ne olmuş' dedi.

bulent_ersoy_1739.jpg

İŞTE VİDEO



HÜRREM SULTAN MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN
AYRILIYOR MU? / DİĞER SAYFADA[PAGE]
HÜRREM SULTAN AYRILIYOR MU?

Aldığı parayı az bulup yapımcısıyla restleşen Meryem Uzerli kimseye haber vermeden Berlin’e gitti. Bu durum akıllara Meryem Uzerli diziden ayrılıyor mu sorusunu getirdi.
meryem-uzerli-fotoğraflari.20130524092933.jpg
Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı iddiasıyla apar topar Almanya’ya gitti. Bu durum beraberinde çeşitli söylentileri gündeme getirdi.

ALMANYA'YA GİTTİ

Bir süredir çok çalışıp az para kazanmaktan dert yanan Uzerli’nin bu yüzden yapımcısıyla restleştiği öne sürüldü. İddiaya göre Uzerli yapım şirketi TİMS Yapım’dan çekim sürelerinin kısaltılmasını ve haftalık 20 bin TL olan ücretinin arttırılmasını istedi. Ancak olumlu yanıt alamadı.

ÇEKİMLER İPTAL EDİLDİ

Bu gelişme üzerine yapım şirketi günlerdir tanıtımını döndüğü 100. bölümü son anda yayınlamaktan vazgeçti. Onun yerine dizinin kolaj bölümü ekrana geldi. Yedek bölümleri de olmayan dizinin çekimleri pazartesi gününe kadar iptal edildi. Uzerli’nin dönmeme ihtimaline karşılık yapımcının yeni bir Hürrem Sultan arayışına girebileceği konuşuluyor.

Ünlü oyuncu bunun üzerine kimseye haber vermeden Pazar akşamı apar topar Almanya’ya uçtu. Bunun bilgisini ertesi gün set ekibine “Kendimi iyi hissetmiyorum, burada yarın (salı) doktora gideceğim. Berlin’den ne zaman döneceğim belli değil’ sözleriyle verdi.

SETTE KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Geçtiğimiz ay sigarayı bırakan Meryem Uzerli sette de kendini soyutladı. Sigara odasında yapılan set arası sohbetlere katılmayan Uzerli yalnız başına kalmayı tercih etti. Ünlü oyuncunun psikolojisini düzeltmek için sevgilisi Can Ateş’le gittiği Bodrum tatilinde 1 yıldır birlikte olduğu Ateş’le yollarını ayırdığı öne sürüldü. Muhteşem Yüzyıl 19 Haziran’da sezon finali yapacak. Meryem Uzerli’nin yaptığı sözleşme gereği bu sezon kalan 3 bölümde yer almak zorunda olduğu öğrenildi.

SİBEL CAN'IN OĞLUNUN KIYAFETİNE
BAKIN / DİĞER SAYFADA[PAGE]
SİBEL CAN'IN OĞLUNUN KIYAFETİNE BAKIN!

SİBEL Can’ın ABD’de okuyan oğlu Engin Can Ural’ın önceki akşam kız arkadaşıyla Reina’daki eğlencesi tatsız bitti.

Bıyıkları, çizgili takım elbisesi ve ayakkabılarıyla dikkat çeken Ural’ın mekânın içinde sevgilisiyle tartıştığı öğrenildi.

engin-can-ural.jpg

Çıkışta yüzü asık olan Engin Can Ural, annesine ait lüks otomobiliyle evinin yolunu tuttu.

"HER KADIN FAHİŞE FANTEZİSİ KURAR"
ÜNLÜ YÖNETMENDEN OLAY SÖZLER / DİĞER SAYFADA[PAGE]
1.20130524095305.jpgÜNLÜ YÖNETMENDEN OLAY SÖZLER

66. Cannes Film Festivali’ne “Jeune et Jolie” filminin Fransız yönetmeni François Ozon’un söylediği “Pek çok kadın fahişelik fantezisi kurar” sözleri damgasını vurdu.

Amerikan Hollywood Reporter Gazetesi’ne konuşan Ozon “Bu yaptıkları anlamına gelmez ama kadın cinsiyetinde para karşılığı seks yapma doğası çok açık. Kadının cinsel bir obje olma, arzulanma güdüleri çok belirgin. Herkes bunu bilir. Konuştuğunuz her kadın bunu size söyler” dedi.

Fransız kadın milletvekillerinin cinsiyetçilikle suçladığı Ozon, “Sözlerim yanlış anlaşıldı. Kendi filmimin karakterlerini anlatıyordum” twit’iyle kendini savundu.

Ozon filmindemaddi ihtiyaç değil, arzuları yüzünden fahişe olan genç bir kadını anlatıyor.