BIST 10.615
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,79
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bülent Arınç'tan ünlü işadamına fırça!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, milyar dolarlık ihaleleri alan Karamehmet'in çalışanlarına 6 aydan beri maaşlarını vermemesini eleştirdi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, milyar dolarlık ihaleleri alan Karamehmet'in çalışanlarına 6 aydan beri maaşlarını vermemesini eleştirdi.

Bursa Gazeteciler Cemiyetinin bulunduğu Basın Kültür Sarayı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, Çukurova Grubu'nun sahibi Mehmet Emin Karamehmet'e ateş püskürdü. Karamehmet'in milyon dolarlık enerji ihalelerini alan isim olduğunu hatırlatan Arınç, "Bu elektrik dağıtım ihalelerine girip milyar dolarlık ihaleleri bir kalemde alıveren bir medya patronu, kendi televizyonunda çalışanların 6 aydan beri maaşlarını vermiyor. Kendi gazetesinde çalışanları 500 lira ile bin lira arasında çalıştırmaya çalışıyor ama hiçbir çalışandan da sizin gibi hiçbir medya mensubundan da 'bu nasıl patronluk' diye bir şikayet duymuyoruz" dedi.

BİZİM ŞİKAYETİMİZ VAR

"Bizim o patronlardan şikayetimiz var, o yüzden de bazen bazı medya patronlarıyla veya baronlarıyla kavga ediyoruz. Kavga ettiğimiz zaman da onlar, bizi medya düşmanı olarak gösteriyorlar. Çalışanların veya çalışanları temsil eden kurumların, gazeteciler cemiyeti, sendikalar gibi daha üst kuruluşlar gibi bunları teşhir etmesinde fayda var."