BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bucaspor’da yaprak dökümü sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak Bucaspor’da yaprak dökümü devam ediyor. <br/>Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Kaynakla...

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak Bucaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.
Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Kaynaklar Tesisleri’nde başlayacak Bucaspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Takımdan ilk olarak sözleşmesini alacağı eksik yatırıldığı gerekçesiyle fesih eden Efe Halil Özarslan ayrıldı. Bucaspor yönetimi ise sözleşmesi haksız şekilde fesih ettiğini iddia ederek Özarslan’a ve anlaşma yapacağı kulübe dava açacağını açıkladı.
31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi biten Fahri Akyol ise bu sezon PTT 1.Lig’de mücadele edecek Ankaraspor ile sözleşme imzaladı. Son olarak ligde son dört maçta kadroda yer bulamayan Aykut Çeviker de PTT 1.Lig’in yeni ekibi Balıkesirspor’a imza attı.
Kiralık olarak takımda mücadele eden Galatasaray’lı oyuncu Mehmet Batdal ve Orduspor’lu oyuncu İrfan Başaran da takımlarına geri döndü.
Bucaspor yönetiminin, yeni sezon öncesi Mehmet İncebacak ve Civar Çetin’i kadroda düşünmediği öğrenilirken başka takımlara kiralık oynayan oyuncuları Fatih (Ankara Demirspor), Emrecan, Melih (Bergama Belediyespor), Mert (Kırıkhanspor), Musa (Altınorduspor) ve Server (Orhangazi)’in 1 Temmuz’da başlayacak kampta deneyeceği ve yeterli görülmeleri halinde takımda kalacakları, aksi taktirde ise tekrar kiralanacağı belirtildi.
Ayıca, Bucaspor’da transfer listesinin gözdeleri arasında Umut Gündoğan, Taylan Antalyalı, Alparslan Erdem ve Ömer Kahveci yer alıyor. Bucaspor yönetimi bu oyuncuları satarak yeni sezonun kadrosunu kurmayı hedefliyor.
(İHA)