BIST 10.262
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.395,71
HABER /  MAGAZİN

Bu yaşta sübyan mı büyüteceğim!

Tuğba Özay, kendisinden yaşça küçük biriyle birlikte olan Pınar Altuğ'a gönderme yaptı: Sübyan mı büyüteceğim

Abone ol

Ünlü manken Tuğba Özay geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi'nde bulunan Diba Kuaför'de düzenlenen organizasyona katıldı. Yılbaşından önce düzenlenen kokteylde giydiği kıyafetle dikkat çeken Özay, kendisinden yaşça küçük biriyle birlikte olan Pınar Altuğ'a gönderme yaptı.

Birlikte olacağı insanan olgun olmasını istediğini söyleyen Özay, "Ben 27 yaşındayım ve kendimden 10 yaş küçük biriyle birlikte olamam. 17 yaşındaki biriyle ne paylaşabilirim ki... Bu yaştan sonra sübyan mı büyüteceğim. Buna yaş olarak büyük isimlerin cevap vermesi gerekir. 30-32 yaşında olsam belki 27 yaşında biriyle birlikte olurum ama daha küçüğüyle olamam. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor, çocuk bakamam" dedi.

Uzun zamandır hayatında birinin olmadığını da sözlerine ekleyen manken, "Sevgilim babam gibi olmalı. Tip olarak sorarsanız da esmer tercihimdir. Maddi durumunun iyi olması önemli. Çünkü benim bir yaşam standartım var. Tabii ki herşey para değil. Ben bir sevgilimin arabasını almıştım. Yani kefil olmuştum ödemeyince ben ödemiştim. Aşık olursam hiçbir şey görmez gözüm" diye konuştu.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr