BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.423,74
HABER /  MAGAZİN

Necodan gazeteci dövme taktikleri

Eşinden ayrılıp kendinden küçük sevgilisiyle yaşamaya başlayan Neco Beyaz Show'da ilginç açıklamalar yaptı.

Abone ol

Şovmen Beyazıt Öztürk'ün sorduğu "Neden bu kadar gündemdesiniz?" sorusuna Neco şöyle cevap verdi: "Nedenin ne olduğunu anlayabilsem ben de sorunun kaynağına inip çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım ama bilemediğim için sadece geri çekilip seyretmekle yetiniyorum. Türkiye'nin bu kadar sorunu varken bütün köşe yazarlarının, bütün magazin gazetecilerinin benimle ilgilenmesinin manası ne?" dedi.

Beyaz ayrıca Neco'ya gazetecilerle arasında geçen küfürleşmeyi sorunca da Neco " O arkadaşlar benim veya herhangi birinin özel yaşantısına izinsiz girmenin bedelini ödeyecekler. Bu olayın hukuksal yönünü de araştırdım. Söylediklerimden kesinlikle pişman değilim" dedi.

Konunun hukuksal yönüne dair açıklamasının ardından gazetecilerin nasıl dövüleceğine dair "Beyaz'cığım morartmadan ve kan akıtmadan işi halledeceksin" sözleri üzerine programda gergin  saniyeler yaşandı. Beyazıt Öztürk'ün eşiniz ile ayrılmanıza yönelik kızınız da (Gunaydın yazarı Ayşe Özyılmazer) yazdı sorusunu ise ünlü şarkıcı cevap vermedi.

Beyaz'ın son olarak Nükhet Duru "60'ında Sonra Azanlar"(Kamuoyunda bilinen şekliyle Azgın Teke) şarkısı üzerine çıkan tartışmalara yönelik sorduğu "barışmayı düşünüyor musunuz" sorusuna ise bundan sonrasını avukatım hallecek cevabını verdi.