BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.506,02
HABER /  GÜNCEL

Kış sonunda gelmeye karar verdi

Bahardan kalma günler sona eriyor. Türkiye pazartesinden itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor.

Abone ol

Marmara Bölgesi’nde hala sonbahar koşulları hakim. Pazartesi gününe kadar hava puslu ve az bulutlu olacak. Sıcaklık biraz yükseliyor. Önümüzdeki hafta ise yağış ile birlikte, kış koşullarının etkili olması bekleniyor. Bugün Edirne 10, Kocaeli 13, Çanakkale 12 derece.

İç Anadolu’nun batısında bulutlu ve sisli bir hava etkili. Sivas-Yozgat ve Kayseri çevrelerinde sert esen rüzgar, bugün kar yağışına neden olacak. Hafta sonu ise bölgede yağış beklenmiyor. Konya 5, Eskişehir 7, Sivas 3 derece.

Ege’de rüzgar sert esiyor. Kıyılarda hava az bulutlu, iç kesimlerde sis oluşuyor. Hafta sonu rüzgarlar zayıflayacağından, hava daha ılık olacak. Pazartesi günü ise bölgede yağmur bekleniyor. Denizli 13, Bodrum 15, Kütahya 8 derece.

Akdeniz Bölgesi’nde yer yer kuvvetli esen poyraz, özellikle bölgenin doğusunda havayı soğuttu. Adana ve Kahramanmaraş çevreleri de bulutlanıyor. Güneydoğu Anadolu’da da hafif yağış bekleniyor. Sıcaklık Antalya’da 17, Gaziantep’de 10 dereceye iniyor.

Doğu Anadolu daha da soğuyor ve bulutlar bölgenin güneyine kadar indi. Erzurum-Kars ve Van çevrelerinde kar yağışı bekleniyor. Rüzgar sert eseceğinden tipi de görülecek. Ancak hafta sonu yağış bölgeyi terk edecek. Sıcaklık Erzurum’da -1, Malatya’da 7, Van’da 2 derece.

Karadeniz’de Samsun-Artvin arasında yağış ve soğuma devam ediyor. Amasya-Tokat-Gümüşhane ve Artvin boyunca kar yağışı var. Hafta sonu yağış etkisini kaybedecek. Trabzon 7, Samsun 8, Bolu 9 derece.


Kaynak:www.ntvmsnbc.com.tr