BIST 10.108
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.406,80
HABER /  GÜNCEL

Bu twitin anlamı ne Mehmet Ali Alabora!

Taksim Gezi Parkı'na AVM yapılmasına karşı başlayan yeşil nöbet, polisin aşırı güç gösterisi ile iktidara karşı eyleme dönüşüyor. Birileri de Taksim'den Tahrir devşirme peşinde.

Abone ol

İNTERNETHABER - Taksim Gezi Parkı'na AVM yapılmak istenmesi ile başlayan olaylar çığırından çıktı.

Hükümet süreci kötü yönetip çevre için gösterilen duyarlılığı algılayamayınca Gezi Parkı eyleminin rotası da kaymaya başladı.

Buna bir de polisin cuma günü gösterdiği aşırı şiddet eklenince provakasyon yapmak isteyenlere gün doğdu. Mehmet Ali Alabora gibi sanatçı kimliği taşıyan kişilerin twittera attıkları mesajları dikkatinize sunacağız!

screen-shot-2013-06-01-at-11.20.03-am.png

TAKSİM'İ TAHRİR YAPMA GİRİŞİMİ Mİ?

Taksim'deki Gezi Parkı direnişçileri iki kısma ayrılmaya başladı. Büyük bir bölümü Gezi Parkı'na AVM yapılmasına karşı olan duyarlı vatandaşlar. Bir kısmı ise bu duyarlılıktan Tahrir devşirme hevesinde olanlar.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da sandığa oy devşirmek için Taksim'deki Gezi parkı nöbetini sahiplenme dürtüsüyle hareket etmeye başladı.

MAHKEME DURDURDU ARTIK SAĞDUYU GEREK!

Gelinen noktada mahkemenin verdiği bir durdurma kararı var. Gezi Parkı'na inşaat izni hukuki bir setle engellendi. Haliyle yeşil için yola çıkanlar istediklerini hükümetten değilse bile hukuktan aldılar. Bu noktadan sonra işin rengi değişmeye başlar. Birilerinin Taksim'i Tahrir yapma hevesi var ve çevreye duyarlı vatandaşlar bunun mezesi yapılmak isteniyor.