BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.422,11
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim şoku Müge Ökmen de terketti

Show TV Bu Tarz Benim 'de giden gidene. Bu kez de Müge Ökmen stüdyoyu terketti. Müge Ökmen 'Bu Tarz Benim 'den beni eleyin' dedi ve gitti.

Abone ol

Show TV Bu Tarz Benim yarışmasında kriz üstüne kriz yaşanıyor. Serpil Cansız 'ın diskalifiye olmasının ardından bu kez de Müge Ökmen stüdyoyu terketti. Aygün Aydın ile tartışan Müge Ökmen , Ebru Akel 'den de fırça yiyince 'Beni eleyin ben gidiyorum" deyip stüdyodan çıktı gitti.

Show TV'deki Bu Tarz Benim kızlarının stüdyoyu terketme atraksiyonları artık kabak tadı vermeye başladı. Aynı hafta içinde ikinci kez yayını terketme krizi patladı. Serpil Cansız hatırlanacağı gibi yayını terketmiş ardından da Bu Tarz Benim jürisi tarafından diskalifiye edilmişti.

bu-tarz-benim-müge-ökmen.jpgBu Tarz Benim 'de kez Müge Ökmen aynı şeyi yaptı. Bir Aygün Aydın ile tartışan Müge Ökmen spiker Ebru Akel 'den de sert tavır görünce bastı gitti.

müge-ökmen-bu-tarz-benimi-terketti.jpgMüge Ökmen , 'Beni eleyin ya... ben istemiyorum ya... Bundan sonra ne olursa olsun ben artık gidiyorum" dedi ve stüdyodan ayrıldı.

MÜGE ÖKMEN BU TARZ BENİM 'İ TERKETTİ



BU HAFTA SERPİL CANSIZ DA BU TARZ BENİM 'İ TERKETMİŞTİ
Serpil Cansız Bu Tarz Benim yarışmasını jürinin eleştirilerini dayanılmaz bulunca terketmişti. Sibel Arna yarışmacının arkasından "Gidersen geri dönemezsin" diye bağırmıştı. Sibel Cansız bu hareketinin ardından Bu Tarz Benim 'den diskalifiye edilmişti. Şimdi Müge Ökmen ayrı hareketi yaptı. Bu Tarz Benim jürisi onu da diskalifiye edecek mi merak konusu. İşte Sibel Cansız krizi;