BIST 9.975
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.435,69
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim finalinde inanılmaz skandal!

Bu Tarz Benim birincisinin Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin olduğu final gecesinde bir inanılmaz bir olay yaşandı. Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi.

Abone ol

Bu Tarz Benimin birincisi kim oldu sorusunun yanıtını veren final gecesinde kazanan isim Aycan ve Nurcan Şencan ikizleri oldu. Bu Tarz Benim birincisi ikizler 100 bin liralık büyük ödülü aldı.

GERÇEK NUR YERLİTAŞ'IN KAHVESİYLE ANLAŞILDI

Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde nefesler tutuldu anca seyirciyi hayal kırıklığına uğratacak bir olay yaşandı. Bir haftadır canlı yayınlanacağı anons edilen yarışmada, sadece son 15 dakikalık bölüm, sunucu Öykü Serter ve finalistler Ezgi Baydar, Ayşenur Doğan ve Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin katılımıyla canlı yayınla verildi. Jürinin değerlendirme yaptığı bölümlerin son 15 dakikaya kadar bant yayını olduğu ise, Nur Yerlitaş'ın kişisel instagram hesabından paylaştığı kahve fotoğrafı' sayesinde anlaşıldı.

HEM HAYAL KIRIKLIĞI HEM DE CANLI YAYIN ŞOKU

Bu yıla damgasını vuran Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki finali izleyiciler arasında hem merakla izlendi hem de büyük hayal kırıklığı yarattı hem de bu denli popüler olan programlarda hiç görülmeyen bir canlı yayın şokuna sahne oldu.

Yarışmanın yayınlandığı kanal bir hafta boyunca cumartesi akşamı saat 20.00'da final gecesinin canlı yayınlanacağını duyurdu. Yarışmanın finalinde yarışmacıları destekleyenlerin SMS ile de oy vereceği açıklandı.

SOSYAL MEDYADA 'CANLI YAYIN' İNFİALİ ÇIKTI

Ancak final gecesi gece yarısına kadar banttan yayınlandı. Bant yayında yarışmacıların destekçilerinden sürekli SMS atmaları istendi. Yayın banttan devam ederken sosyal medyada canlı yayın konusunda adeta infial yaşandı.

Yarışmacılar için SMS oyu atanların mesajları geri dönerken, böyle bir munara olmadığına ilişkin uyarı mesajları geldi. Yarışmacıların fanlarının forumlarında bu duruma büyük tepki gösterildi.

bu-tarz-benim-birincisi.jpeg

CANLI YAYINDA NE SEYİRCİ NE JÜRİ...

Bant yayında elenen yarışmacılar, seyirci ve jüri tam kadro ekranda görünürken, gece yarısı başlayan canlı yayında ne jüri, ne seyirci ne de eski yarışmacılar stüdyoda yer almadı.

Sadece Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Sertel, yarışmacılar Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar ve Ayşenur Balcı stüdyoya geldi. Jüri üyelerinden ise kimse katılmadı. Finali Aycan-Nurcan Şencan ikiz kardeşler kazandı.

bu-tarz-benim-kardesler.jpg 

NUR YERLİTAŞ O SIRADA KAHVE FOTOĞRAFINI PAYLAŞINCA...

Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ise Öykü Sertel'in sık sık şu anda saat 12.35 diye anonslar yaptığı sırada Instagram hesabından bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı.

Yerlitaş'ın takipçileri arasında tartışmaya yol açan bu fotoğraf üzerine programın canlı yayınlanmadığını anlayan kimi Instagram kullanıcıları kanala büyük tepki gösterdi.

nur-yerlitas-bu-tarz-benim.jpeg