BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,91
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bu sözler yenilir yutulur gibi değil!

Sahtekar, yalancı, iftiracı, saygısız... CHP lideri için bir bakanın önünde söylenen bu sözler AK Partili bir belediye başkanına ait.

Abone ol
Bu ağır hakaretler Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Nihat Zeybekci'ye ait.. Üstelik Zeybekçi bu sözleri Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da katıldığı toplantıda kullandı. Kimin için mi? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için....

Kılıçdaroğlu'nun ismini vermeyen Zeybekci, "Biliyorsunuz adamın biri geldi geçen gün. Sahtekar mı sahtekar, yalancı mı yalancı, iftiracı mı iftiracı, saygısız mı saygısız. Buradaki adamları da aynı. Bunlar alışkın devlet partisi olmaya. Onlar devletin partisi, biz milletin partisiyiz" diyerek CHP liderine adeta kin kustu.

ATATÜRK'ÜN ATINDAN ÖZÜR DİLESİNLER

CHP'yi de eleştiren Zeybekci, "CHP'nin işi yalan söylemek ve iftira atmak. Yalan söyleyen insan ne yapmalı? Yalanı ortaya çıktığında utanmalı, yüzü kızarmalı. Ya özür dilemeli ya da çekip gitmeli. Denizli olarak o değilse bile şehirdeki temsilcileri Denizli Belediyesi'nin önündeki Atatürk'ün atından özür dilesinler. Ben at deyince onlar ne olduğunu anlarlar" diyerek hakaretin dozunu biraz daha yükseltti..

SANDIĞIN BAŞINDAN ÖLSENİZ DE AYRILMAYIN

Referandumda sandık başlarında görev yapacak partilileri uyaran Zeybekci, "Referandumda başkan olarak sandığın başından ölseniz dahi ayrılmayın. Biz sizin cenazenizi kaldırırız. Çünkü siz haklısınız. Siz kimseden çekinmeyeceksiniz. Size birisi sırtarırsa başınız dik alnınız ak, 'Sen ne diyon lan' deyip üstüne gideceksiniz" diyerek sert üslubunu sürdürdü.