BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.443,03
HABER /  MAGAZİN

Bu sözler erkekleri çileden çıkarır

Zuhal Olcay'ın bu açıklamaları erkekleri çileden çıkaracak. Akşam Gazetesi'ne konuşan ünlü sanatçı, aldatma konusunda tartışılacak açıklamalar yaptı.

Abone ol

Zuhal Olcay, 'Umut Yolcuları' dizisiyle yeniden televizyona döndü. Onun en çok şikayetçi olduğu konu kendi jenerasyonundaki oyuncular için film senaryoları yazabilecek yetkinlikte senaristlerin olmaması.

Erkeklere toplumda ayrıcalık yapılmasına tepki gösteren Olcay, aldatılma işinde kadının da aynı hakka sahip olduğunu söyledi. Olcay'ın Akşam gazetesinden Sibel Ateş Yengin'e konuyla ilgili yaptığı açıklamalar ilginç:

ERKEK ALDATIYORSA KADIN DA ALDATSIN

"Niye orta yaşlı bir kadın genç bir erkekle birlikte olmasın? Tam tersi yaşlı kadınlar da genç erkeklerle birlikte olacaktır. Diğerini kabul ediyoruz da bunu niye kabul etmiyoruz? 'Kadın onu yapmaz, kadın bunu yapmaz, kadın çocuklarının başında oturur. Kadının sevgilisi olmaz, kadın aldatmaz!' derler. Niye? Bunlarla büyütülüyoruz, dayatılmış şeyler ve değişecek tabii ki. Bunu kabul etmemiz lazım. Bugün gazetede kimliğine cinsiyetsiz yazdıran birinin haberi vardı. Millet nerelerde? Ne kadınım ne de erkek diyor. Bakar mısınız şu noktaya. Burada da kadının aldatması söz konusu olunca 'Aa ne ayıp', erkek aldatınca da 'Elinin kiri' diyoruz. Benim de eteğimin kiri o zaman."