BIST 10.226
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,50
HABER /  GÜNCEL

Bu sefer yaya otobüse çarptı!

78 yaşındaki Bayram dede karşı karşıya geçmek istiyordu. Başından bir kaza geçti ama bu kez çarpan otobüs değil, kendisi oldu.

Abone ol

Isparta’nın Kaymakkapı Meydanı'nda yolun karşısına geçmek isteyen 78 yaşındaki Bayram Bingöl, dengesini kaybedince kırmızı ışıkta bekleyen otobüsün kaportasına başını çarpıp altına girdi. Bingöl, başından hafif yaralandı.

Kaza bugün saat 11.30 sıralarında Kaymakkapı Meydanı’ndaki trafik ışıklarında meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi ile şehir merkezi arasında sefer yapan 23 yaşında Onur Altıntaş yönetimindeki 32 DY 860 plakalı otobüs, kırmızı ışıkta beklerken yolun karşısına geçmek isteyen Bayram Bingöl kaldırımda dengesini kaybedip önce otobüsün kaportasına çarptı, sonra altına girdi. Başından hafif yaralanan Bingöl, “Benim bir şeyim yok. Hastaneye götürmeyin. Elimde bir poşet olacaktı. Onu verin bana” dedi. Bingöl, başında kanaması olduğu için olay yerine çağırılan ambulansla Isparta Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza yerine bir anda toplanan çevredekiler, polise zor anlar yaşattı. Trafiğin tıkanmasına neden olan kişileri dağıtmak için polis sık sık çağrıda bulunurken, uyarıya rağmen çevredekiler dağılmadı.