BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90
HABER /  GÜNCEL

Bu reklam filmi çok konuşulur

Brezilya’da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kala yayınlanan, dünya yıldızlarının animasyonlarının yer aldı...

Abone ol

Brezilya’da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kala yayınlanan, dünya yıldızlarının animasyonlarının yer aldığı reklam filmi, çok konuşulacak.
Nike’ın tarafından hazırlanan reklam filminde dünya yıldızları futbolu kötü bir bilim adamının elinden kurtarmaya çalışıyor. ‘Son oyun’ adı verilen filmde bir bilim adamı, futbolda risk alma duygusunu ortadan kaldırarak sadece sonuca odaklanan otomatonları üretiyor. Bu otomatonların futbolcuların yerini alması üzerine dünya yıldızları futbolsuz bir yaşam sürmeye başlıyor. Ancak Brezilya’nın efsane ismi Ronaldo, onları bir araya getirerek futbolu yeniden canlandırmayı planlıyor.
Ronaldo planı doğrultusunda Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Neymar ve David Luiz’i toplayarak, otomatonların yenilebileceğine dair bir konuşma yapıyor. Ardından yıldız isimler galibiyete inanıyor ve sahaya çıkıyor. Tüm dünyanın gözü ise bu karşılaşmaya çevriliyor.
(İHA)