BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yeni statta sona gelindi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yapımı hızla devam eden yeni stadyumda sona doğru gelindiğini ve herhangi bir aksilik olmadığı t...

Abone ol

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yapımı hızla devam eden yeni stadyumda sona doğru gelindiğini ve herhangi bir aksilik olmadığı takdirde takımın yeni sezonda maçlarını Türkiye’nin en yeni ve en modern stadyumunda oynayacağını söyledi.
Konya’nın yıllardır özlemini duyduğu yeni stadyuma kavuşması için artık sayılı günler kaldığını ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Yeni stadyum kuşkusuz Konya tarihinin en önemli projesi. Başladığı günden sonra yaşanan sorunlardan dolayı yeniden ihaleye çıktı ve yüklenici firma tarafından alınmasının ardından Eylül ayından bu yana hızlı bir şekilde yapımına devam edildi. Bugün gelinen noktada çim saha, ince işler ve çevre düzenlemesi dışında yüzde 80-85’lik bölümünün tamamlandığını görmek bizi sona doğru gelindiğini için heyecanlandırıyor. Çalışmaları yönetim kurulumuzla birlikte geçtiğimiz günlerde yerinde inceledik. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah mevcut eksikliklerinde en kısa sürede tamamlanmasının ardından Torku Konyaspor olarak 2014-2015 sezonundan itibaren maçlarımızı bu Türkiye’nin en yeni ve modern stadyumunda oynayacağız. Bu tarihi ana tanıklık yapmak için gün sayıyoruz" diye konuştu.

"HEYECAN VERİCİ"
Basın sözcüsü Ahmet Baydar, Türkiye’nin UEFA standartlarına uygun en yeni ve modern stadyumuna sahip olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek, “Burası bizim futbol anlamında yeni evimiz olacak ve inanıyoruz ki, takımımızın maçlarının yanı sıra Türkiye ve Avrupa çapındaki önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Taraftarlarımız ve bizler açısından gerçekten heyecan verici bir duygu. İnşallah takımımız yeni stadyumumuzda önemli başarılara imza atacak. Buna inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Baydar, 64 yıllık süre içerisinde birçok tarihi ana tanıklık eden Konya Atatürk Stadının artık tarih sayfalarında başarılarıyla ve güzel ev sahipliğiyle yer alacağını sözlerine ekledi.
(İHA)