BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Bu otomobillere bakan bir daha bakıyor

Son model otomobiller görücüye çıktı. Frankfurt'ta düzenlenen otomobil fuarında Türkiye için bir de iyi haber vardı.

Abone ol

Gözler spotlar altında parlayan son model otomobillerdeydi. Otomobil firmalarının görücüye çıkardığı yeni modeller göz doldurdu.
Uluslararası 63. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda, Renault'un Bursa fabrikasında üretip, dünyanın 80 ülkesine ihraç edeceği Fluence modelinin dünya tanıtımı da yapıldı.

Fuar alanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Almanya Renault Yetkili Satıcılar Derneği Başkanı Julger Schumacher, Renault markasının Alman alıcılar için çok önemli olduğunu belirtti.

Schumacher, daha önceleri Renault Megane'ların ve Clio'ların Türkiye'de üretilip Almanya pazarına geldiğini hatırlatarak, ''Fluence'in Türkiye'de üretilmesinde Almanlar olarak sevinçliyiz. Böylelikle Türkiye'nin Avrupa'yla olan ilişkileri derinleşir. Umut ediyoruz ki, Türk arkadaşlarımız aynı kalitede olan Fluence'i da bize gönderirler. Clio'da alıştığımız gibi Fluence'i de aynı kalitede göndereceklerinden bir şüphemiz yok'' diye konuştu.

KASIM'DA TÜRKİYE'DE

Bursa'da üretilecek aracın, Türkiye pazarına Kasım ayının ilk haftalarında çıkacağı bildirildi.

Fluence'nin ''her türlü teknolojik donanıma'' sahip olacağı, Megane ailesiyle Fluence ailesini artık ayırmak gerektiği belirtilerek, Bursa'da Megane sedan'ın üretiminin çok kısa bir süre sonra durdurulacağı, Megane'ın sadece hatchback ve coupe tarzı araçlar için kullanılacağı bildirildi.


İŞTE GÖZ DOLDURAN OTOMOBİLLER...

[PAGE]



KIRMIZIYI SEVDİNİZ... SPOR ARABA MERAKLILARINA; KUĞU GİBİ BİR OTOMOBİL DAHA HAZIRLANDI..

[PAGE]




YARIŞ ARABALARINDAN HOŞLANIYORSANIZ, BU MODELE HAYRAN KALACAKSINIZ...
Diğer sayfada..

[PAGE]


DAHA ÖNCE BÖYLE BİR FİESTA GÖRMEDİNİZ..
Diger sayfada...

[PAGE]