BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Bu okul müdürünü tanıdınız mı?

İngilizce öğretmeni F.K.'nin, derste silahlı terör örgütü sanığı Kurmay Albay Dursun Çiçek'i övdüğü İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde, bu defa da müdür krizi çıktı.

Abone ol

Ağzında lolipop ve başında kadın peruğuyla çekilmiş fotoğrafları internette yayınlanan Okul Müdürü Ö.A. (Ömer Aslan) hakkında soruşturma başlatıldı.
Daha önce de sanık Çiçek'i övdüğü konuşmaları internete düşen öğretmen için Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri kınama cezası istemişti. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun, 'yersiz ve yakışıksız' olarak nitelediği olayı soruşturan iki müfettiş, F.K.'nin, meslek ilkeleriyle bağdaşmayan ve kastı aşan ifadeler kullandığını tespit etmişti. Sorgulama neticesinde de kınama cezasına çarptırılması istemişti.

Müdür Ö.A. ise olayın içeriğinden ziyade bunu internete 'sızdıran' öğrencilerin peşine düşmüştü. Şimdi de o müdürün skandal fotoğrafları gündeme geldi.



İnternette yayınlanan lolipoplu fotoğrafın altına, "Bu muhterem zat, lolipop yalamayı çok sever. Kendisi İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Ö.A. Bakın, çocuklarımız kimlerin elinde görün...", diğerinin altında ise, "Başına genç kız peruğu takmış bu adam, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Ö.A. Bakın, çocuklarımız kimlerin elinde görün..." yazılı.

Müdür Ö.A. ise fotoğrafların tiyatroda çekildiğini savunuyor. Buna rağmen tiyatro sahnesini andıran herhangi bir görüntü bulunmuyor. Fotoğrafların yayınlanmasından sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ö.A. hakkında soruşturma başlattı.