BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.431,60
HABER /  MAGAZİN

Bu Nihal Candan olamaz! Bahar'ın ablası tanınmaz halde

Murat Boz ve Eser Yenenler ile bazılan Bahar Candan'ın Survivorcı ablası Nihal Candan tanınmaz halde. Nihal Candan seksi pozları ile bambaşka biri olup çıkmış instagramdaki son görüntüleri inanılmaz.

Abone ol

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler Murat Boz ve Eser Yenenler ile yaptıkları alem gecesi sonrasında gündemden düşmüyor. Survivor ile tanıdığımız Nihal Candan'ın son halini görenler şoke oluyor. Instagram hesabına son görüntülerini yükleyen Nihal Candan kendisini seks objesine çevirmiş. Kardeşi Bahar Candan'ın imajına benzer bir hale bürünün Nihal Candan'ın eski halinden eser kalmamış.

Instagram hesabına yeni halinin görüntüleri ile seksi pozlar veren Nihal Candan, cüretkarlığı ile Bahar Candan'ı da sollamış görünüyor. Gece alemlerinin kızı olan Nihal Candan, Survivor tarihine en başarısız yarışmacı olarak geçmişti.İşte Benim Stilim yarışması ile hayatımıza giren Nihal Candan özel bir üniversitede hukuk eğitimi alıyor. Ancak okula ne zaman gittiği meçhul. Ailesinin maddi durumu iyi olan Nihal Candan'dan sonra piyasaya kardeşi Bahar Candan çıktı. O da işte benim stilimle tanındı.

Magazin medyası Nihal ve Bahar Candan kardeşleri gece alemlerinde Cicişlerin yerini alan kişiler olarak tanımlıyorlar. Murat Boz ve Eser Yenenler alemi de bunun tescili oldu.

Nihal Candan tanınmaz halde! Bahar yanında masum kalır