BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bu kursa kayıt yaptıran tableti kapıyor

Amerika ve Kanada'nın önde gelen dil eğitim kurumlarından ESLi English Academy artık Türkiye’de de eğitim vermeye başladı

Abone ol

Amerika ve Kanada'nın önde gelen dil eğitim kurumlarından ESLi English Academy artık sandığınız kadar uzak değil...

İstanbul Moda ve Şişli'de eğitim vermeye başlayan  kursa eylül ve ekim ayı içerisinde 5 kur ve üzeri kayıt yaptıranları ise bir sürpriz bekliyor.

Yeni döneme kayıt yaptıran öğrencilere tablet hediye ediliyor.

ESLi English Academy İstanbul Moda ve İstanbul Şişli kampuslarında genel, akademik, sınavlara hazırlık ve iş İngilizcesi kursları vermeye başladı. 

ALDIĞINIZ DİPLOMA ÖYLE İŞİNİZE YARAYACAK Kİ...

Amerika ve Kanada’nın önde gelen dil kursu olan ESLi English Academy’den mezun olan öğrenciler, ESLi English Language Diploma almaya hak kazanıyor. Bu diplomaya hak kazanan tüm öğrenciler, Amerikan ve Kanada üniversitelerinde TOEFL ya da IELTS gibi sınavlarına girmeye ihtiyaç kalmadan lisans veya yüksek lisans eğitimlerine devam edebiliyor. Ayrıca mezunlar hem lisans hem de yüksek lisans programlarında yüzde70'e varan oranlarda eğitim
bursları elde edebiliyor.

GÜN VE SAAT SIKINTISI TARİH OLUYOR

Dil eğitim programları öğrenciler hafta içi tam gün, akşam ve hafta sonları devam ediyor. Ayrıca başlangıç düzeyinden ileri düzeye kadar hemen her seviyede her yoğunlukta dil eğitim programlarına her hafta katılma imkanı da bulunabiliyor.