BIST 10.636
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.494,20
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bu 'karakol'da kahkaha olacak

Erdal Bektaş'ın yazdığı ve İbrahim Güler'in yönetmenliğini yapacağı komedi filmi Karakol'un çekimleri başlıyor.

Abone ol

Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema-TV mezunları Erdal Bektaş'ın yazdığı ve İbrahim Güler'in yönetmenliğini yapacağı ve kendi maddi imkanları ile çekecekleri komedi filmi ''KARAKOL''un çekimleri 10 Temmuz'da Kırklareli'nin Çakıllı Beldesi'nde başlıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Başrollerini son olarak Gişe Memuru filminde Hakkı karakterine hayat veren usta oyuncu Zafer Diper, halen TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin Bakkal Erdal'ı Cengiz Bozkurt, televizyon izleyicilerinin Canım Ailem dizisinin Kenan'ı, Aşk ve Ceza'nın Cem'i olarak tanıdıkları Oktay Gürsoy ile Serkan Genç, Sezgin Cengiz ve Hasan Demirtaş'ın paylaşacağı filmin konusu kısaca şöyle.

''Hasan ceza evinden çıkar. Tophanede takıldığı mahalle arkadaşlarını da toplayıp, eski dolandırıcı Kuzey Babayı da ikna ederek, büyük bir otelin, gizli çalışan kumarhanesini soymak için otelin yakınlarındaki kasabaya sahte bir karakol kurmaya karar verirler. Ancak işler hiç de onların hesapladığı gibi gitmez. Karakol kurdukları kasaba adeta bir suç şehrine, kendileri ise birer polise dönüşür.''