BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu kadar pişkinlik de görülmedi!

Adana'da otomobil çalan hırsız adliyeye sevk edilirken ilginç görüntüler oluştu.

Abone ol

Adana'da oto galericiler sitesinden otomobil çalan 3 hırsızdan biri adliyeye sevk edilirken arkadaşlarına "Bakın bizi artist yapacak. Peynir deyin fotoğraflar güzel çıksın, ama ben bu polis aracını beğenmedim" demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce oto galericiler sitesinde çalışan Orhan E. (34), arkadaşları Abdulkadir Ş. (19) ve Ulaş K.'yi (24) yanına alarak hırsızlık yapmaya karar verdi.

Orhan E. siteyi bildiği için tırmanarak içeri girip bir otomobilin anahtarını aldıktan sonra içerdeki televizyonve bilgisayarı da otomobile yükleyip olay yerinden uzaklaştılar.

POLİS HIRSIZLARI PARMAK İZİYLE YAKALADI

İşyeri sahibi sabah işe geldiğinde bir otomobilin ve bazı eşyalarının olmadığını fark edince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis inceleme yapıp parmak izi aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen Orhan E, Abdulkadir Ş. ve Ulaş K. (24) gözaltına alındı.

Emniyete getirilen zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Ulaş K. karşısında basınmensuplarını görünce ,"Bunlar bizi artist yapacak. Arkadaşlar iyi poz verin, peynir diyin, çekin çekin, ama ben bu polis aracına beğendemim başka araca bineyim" demesi dikkat çekti.

 İŞTE O GÖRÜNTÜLER