BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.425,56
HABER /  MAGAZİN

Bu itiraf çok ayıp kaçtı

Piyanist şantör Ferdi Özbeğen yılar sonra Zeki Müren'le ilgili bir itirafta bulundu ama bu itiraf yakışmadı.

Abone ol

Piyanist şantörlüğün yaratıcısı Ferdi Özbeğen yıllar sonra ilk kez konuştu. Müren'in cinsel tercihlerini ortaya koyan Özbeğen büyük şarkıcısının kendisinden hoşlandığını da söyledi.

ZEKİ MÜREN BENDEN HOŞLANIRDI

Ferdi Özbeğen "Zeki Müren ile çok yakındık. Zeki Bey içten içe benden hoşlanırdı. Ama bunu belli etmezdi. Geceleri beni dinlemeye gelirdi. Gündüzleri birlikte denize girer, cilveleşir, gır gır yapardık. Zeki Bey gece bir saatten sonra başka bir boyuta geçerdi. O boyut bana pek uymazdı. Odama çekilirdim. Teklif almadan asla teklif etmezdi. O yüzden bana karşı hep özel bir saygısı olmuştur" dedi.

ERSOY TATLISES'İN SIRLARINI ANLATTI... Diğer sayfada...

[PAGE]

BU ÇOK AZGINDIR

Bülent Ersoy, konuk olduğu İbo Show programında İbrahim Tatlıses'i Maksim gazinosunun kulisinde kadınlarla bir aradayken yakaladığını anlattı:

"Kapıyı açtım, girdim içeriye. Kızlar ordusu, hepsi bunu öpmek istiyor. Yapış, yapış, yapış. Yahu kadınlığın bir gururu vardır, bir haysiyeti vardır. Böyle bir şey olamaz. Hepsi üstünde, tünemişler tavuk gibi. Horozun üstünde tavuk. Ben tabii bunun işine taş koydum. 'Çıkın çocuğum' dedim. Mani oldum. Ekmek yenen yer, orada olur mu öyle şey. Bir tanesi resmen öpüyordu. Bu öpüşmenin ötesine de gidebilirdi. Bu çok azgındır, siz buna bakmayın."

SETTE PANTOLONUNU İNDİREN OYUNCU! DİGER SAYFADA!..

[PAGE]

BUYURUN BENİ DE B...RİN!

TRT'de yayınlanan "Ayrılık" dizisinin setinde genç oyuncu ile yönetmen arasında tartışma çıktı. Bir internet sitesi, “Ayrılık” dizisinin setiyle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı. Buna göre, Ayrılık’ın setinde şöyle bir olay gerçekleşti: Dizinin yönetmeni, oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun setteki tavırlarından rahatsız olup, biraz üzerine gitmeye başlamış.

Urgancıoğlu bunun üzerine sette pantolonunu indirip “Tabi siz yönetmensiniz her şeyi yaparsınız buyurun beni de b....n” demiş. Bu olayın ardından da set iptal edilmiş.

BABA OLACAK ÜNLÜ POPÇU... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]

KIRAÇ BABA OLUYOR

Ayşe Şule Bilgiç'le evlenip muradına eren ünlü şarkıcı Kıraç'ı yeni bir mutluluk daha bekliyor. Kıraç baba olacak.

Ayşe Şule Hanım tam 5 aylık hamile... Bebeğin kız olduğu kesinleşti. Hatta ismi bile şimdiden kondu: Elif Iraz...

Çift şimdi heyecanla bebeklerini bekliyor.


DENİZ SEKİ'DEN AÇIK TEKLİF! Diğer sayfada!...

[PAGE]

ÇAĞAN BENİ ARA!

Deniz Seki'den Çağan Irmak'a teklif: Ben hazırım!

Ölmeden önce muhteşem bir aşk filminde oynamak istediğini söyleyen Seki, “Özellikle Çağan Irmak’ın yönettiği bir filmde oynamak istiyorum. Ama bu filme katkım sadece oyunculuk anlamında olmamalı. Hem senaryo hem de filmin müziklerini yapmak istiyorum. Eminin Çağan’la ortaya muhteşem bir eser çıkartırız. Çağan’ın yapması gereken tek şey “alo” demek. Ben hazırım"