BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,67
ALTIN 2.406,29
HABER /  GÜNCEL

Bu insanlarla dalga geçmek gibi bir şey

Bebekleri için açtıkları iki davaya kaybettiler, bir de borçlu çıktılar

Abone ol

Rize’de Sandalcı ailesinin, 2 aylık bebekleri Hürmet’in hastanedeki tedavisi sırasında ayağının kırılmasıyla ilgili suç duyurusu üzerine açılan davada yargılanan hemşire A.T., aleyhine delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti.

Sağlık Bakanlığı aleyhine açılan tazminat davası da reddedildi. 619 lira vekalet masrafı çıkartılan baba Murat Sandalcı, “Bu insanlarla dalga geçmek gibi bir şey. Bebeğimin ayağını kıranlar beraat etti, bir de bana borç çıkardılar" diyerek tepkisini dile getirdi. 

SOL AYAĞINDA KIRIK ORTAYA ÇIKMIŞTI

Rize’de 30 yaşındaki Özlem ile 34 yaşındaki Murat Sandalcı çiftinin, 2 yıl önce 'Hürmet' adını verdikleri erkek çocukları dünyaya geldi. Doğumdan kısa süre sonra fenalaşan bebeğin, doğuştan kalp ve akciğerine giden damarlarında sorun bulunduğu belirlendi. Rize Devlet Hastanesi Yenidoğan Servisi'nde 20 gün tedavi gören Hürmet bebek, 2 aylık olduğunda Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan muayenede, bebeğin diğer rahatsızlıklarının yanı sıra sol ayağında da kırık olduğu ortaya çıktı. Talihsiz bebek, 2011 yılınırn Aalık ayında kalp ve akciğer rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.