BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.442,22
HABER /  GÜNCEL

Bu iddia öyle bir olay çıkarır ki!

Öyle böyle bir iddia değil... Medyada çalışıp da bunu okuyan her kadın töhmet altında kalıyor. Kadın köşe yazarları çıldıracak!

Abone ol

Can Dündar'ın esmer bir güzelle öpüşürken fotoğraflanması dün medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bu fotoğrafların ardından Serdar Akinan çok tartışılacak bir yazı yazdı. İddia çok vahim: Medyada eşini aldatmayan kadın ya da erkek yoktur!

Akinan "Hepimiz su samuruyuz" başlıklı yazısında Dündar'a sahip çıkıyor ve "Sanıyor musunuz ki o haberi dizen, fotoğraflayan, o haberi okuduğunda, 'vayy namussuz, yıllarca bizi kandırmış... Ne de çakalmış... Bak karısına bile sadık değilmiş' diye verip veriştiren gazeteciler masum..." diyor.

Akinan yazısına çok tartışılacak bir iddia ile devam ediyor:

YAYIN YÖNETMENİNİN YATAĞINDAN GEÇMEYEN KADIN KÖŞE YAZARI VAR MI?

"Tanıdığım tüm Genel Yayın Yönetmenlerini de bilirim.

Yıllardır bu camiadayım, gitmediğim gezi, katılmadığım sofra muhabbeti, o bu kalmadı... Hepsi karısını aldatmıştır...Veya halen aldatmaktadır. Hem de bir koleksiyoner gibi...

Güçleri genç kızları çeker. İktidarları cezbedicidir.

Bugün medyada köşe tutan kadın yazarlarımızın kaçı şimdi, bir kısmı rahmetli olan, kudret sahibi yayın yönetmenlerinin yataklarından geçmemiştir?

İlla kadın yazar olmak da gerekmez...

Mesai arkadaşlarıyla yatan, karısını ve kocasını meslektaşıyla aldatmayan kaç gazeteci var?

Bu büyük bir suç mudur? Değişir.... İnsanız... Hata yaparız."

HEPİMİZ SU SAMURURUYUZ

Akinan yazısını bitirirken de Can Dündar'a sahip çıkıyor ve "Hepimiz su samuruyuz" diyerek kendisiyle ilgili de bir itirafta bulunuyor:

"Can'a yapılan haksızlıktır. Haberin yapılması değil içerik, üslup ve sunumu...
(...)
Can... Geçmiş olsun ağbi... Bi telefon açsan, 'Ağbi ne Bebek'i... Ne İstinye Parkı... Ne Cihangir'i... Atla Çengelköy'e git... Cevahir'e git...'derdim.
Ş
aka bir yana geçmiş olsun. Ama burası Bab-ı Ali dört yanımız 'puşt zulası.'
Ve yeri gelmişken şunu da itiraf ediyorum...
'Hepimiz su samuruyuz...'