BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.434,30
HABER /  GÜNCEL

Motorsikletin üzerinde çıplak var!

Adamın en büyük fantazisi motosiklette çıplak seyahat etmekti. Ama polisin göreviyle onun fantazisi çakıştı.

Abone ol

Florida eyaletine bağlı Marion Country kasabasında polisler hiç beklemedikleri bir trafik sorunuyla karşı karşıya kalınca haber oldular.

Yerel internet sitesi Ocala’nın haberine göre, Marion Country Şerifi Yüzbaşı Mike Rolls, 200 no’lu devlet yolunda devriye gezerken, yanından hızla geçen bir motosikletin gürültüsüyle alarma geçti. Ama Şerif Rolls’u bu kez alarma geçiren ne motosikletin hızı ne de sürücünün kask takmaması oldu.

MOTORSİKLETTE ÇIRILÇIPLAK

Gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamayan Şerif Rolls’un motosikletin peşine takılmasına neden olan şey, sürücüsünün üzerinde kask bir yana, hiçbir şey bulunmamasıydı.

Ocala.com’a göre, üzerinde hiçbir giysi bulunmayan 45 yaşındaki sürücü Dante Krauss’un tek aksesuarı, şerife yakalandıktan sonra taktığı kelepçe oldu.

Yakalanacağını anlayınca ilk başta heyecanlanarak polise direnen çıplak motosikletli daha sonra teslim oldu. Gümüş renkli Kawasaki motosikletin sürücüsünün daha önce trafik suçları nedeniyle sabıkası bulunduğu ve bir süredir işsiz olduğu öğrenildi.

Sürücü Krauss, polise verdiği ilk ifadesinde neden ve ne zaman soyunduğunu kendisinin de bilmediğini söyledi. Ancak yapılan alkol muayenesinde çıplak sürücü tam 178 promil alkollü çıktı. Florida eyaletinde yasal alkol sınırının binde 8 olduğu belirtiliyor.