BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,73
ALTIN 2.402,52
HABER /  GÜNCEL

Bu hediyenin eşi benzeri yok!

14 Şubat sevgililer gününde eşinize "eşsiz" bir hediye vermek ister misiniz? İşte "Aşkın Mühürü"...

Abone ol

İlklerin firması ARİŞ Pırlanta, sizi tüm dünyadaki insanlardan ayıran "Parmak izinizi" sevdiklerinize eşsiz bir mücevher olarak hediye edebileceğiniz yeni bir koleksiyon yarattı: Aşkın Mührü

Şimdilik 3 yüzük ve 4 kolye olmak üzere toplam 7 üründen oluşan bu koleksiyon, yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde farklı ve özel bir hediye almak isteyenler için çok ideal bir hediye seçeneği.

Parmak izinizi taşıyor

Bu mücevher sizin parmak izinizi taşıdığı için siz ikincisini sipariş verene kadar bu hediyenin tek sahibi sevdikleriniz olacak ve bu şık mücevherler sevdiklerinize bugüne kadar verdiğiniz en benzersiz hediye olacak.

Altın, Pırlanta ve Gümüş’ün sizin parmak izinizle hayat bulduğu bu çok özel ürünler 349 YTL’den başlayan özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ürünler kişiye özel üretileceğinden üretim aşaması ve gönderi süreleri nedeni ile normal süreçten daha fazla zaman almaktadır. Bu nedenle 14 Şubat’ta bu çok özel ürünleri sevdiklerinize hediye etmek istiyorsanız bir an önce işlemlere başlatmanız gerekmekte.

ONA KALBİNİZİ HEDİYE EDİN…

Sadece bu kadar değil. ARİŞ pırlanta sevgililer gününe özel sevdiklerinize KALBİNİZİ hediye edebileceğiniz yeni bir ürün de tasarladı.

 

18 Ayar Beyaz Altın ve pırlantanın buluştuğu kalp şeklindeki bu kolye, yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde farklı ve özel bir hediye almak isteyenler için çok ideal bir hediye seçeneği olacak. Kalp formu üzerine hediye ettiğiniz kişiye “Hayattaki tek aşkıma” mesajını vermeniz amacı ile tek pırlanta yerleştirilmiştir.

 

Sınırlı sayıda üretilen bu kolyeler 299 YTL fiyatla satışa sunuldu. Bu ürün sadece internet ortamında satılıyor.

Koleksiyona ait ürünleri ARİŞ Pırlanta online alışveriş sitesi www.e-aris.com da görebilir ve peşin fiyatına 15 taksitle satın alabilirsiniz. Web sitesi üzerinden sipariş verme imkanı da bulunuyor...//