BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Karayollarından yapılan açıklamada, bakım onarım ve yol yapım çalışmaları nedeniyle karayollarının bazı kesimlerde ulaşımın kontrollü sağlandığı bildirildi.

Abone ol

Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, bakım onarım ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tortum-Uzundere-Artvin karayolunun 14-15. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun Birecik-Şanlıurfa kesimindeki köprülerde sürdürülen bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba, cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

İzmir-Manisa karayolunun 10-12. kilometreleri arasındaki menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Marmaris-Gökova karayolunun 20-21. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ve Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, 30 Ekime kadar bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas karayolunun 57-61. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu doğu ile Bolu batı kesimleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü düzenlenecek.

Elazığ şehir geçişinde 1-6. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı, ulaşım belediyenin imar yolundan sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin yapımıyla ilgili köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü yapılıyor.

Samsun-Ordu karayolunun 66-70. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun dağ bandı trafiğe kapatıldı. Ulaşım deniz bandından iki yönlü veriliyor.

Zonguldak-Ereğli karayolunun 8-10. kilometreleri arasında, kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatlerinde aralıklı sağlanıyor.

Karacabey-Bursa karayolunun 35-38. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten veriliyor.

Tirebolu-Torul karayolunda asfalt yapım çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılırken bekleyen araçlar için saat 20.00 ile 22.00'de 15'er dakika trafiğe geçiş sağlanıyor.

Milas-Yatağan karayolunun 4-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu doğu ile Bolu batı kesimlerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle 11 Ekime kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü veriliyor.

Anamur-Aydıncık karayolunun 23-25. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma çalışmaları yapılacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy karayolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım birer saat aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

Hasankeyf-Gercüş karayolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle kasım ayına kadar her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometrelerinde salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacak, bu nedenle ulaşım kısa süreli aralıklarla sağlanamayacak.