BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Abone ol

Antalya-Kemer karayolunun 19-25. kilometreleri arasında bulunan Kemer-1, Kemer-2, Kemer-3, tünellerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile bugün ve yarın 09.00-19.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten sağlanacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında 11 Ekime kadar sürecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti araç trafiğine kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak verilecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci-Gölbaşı istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 17 Ekime kadar bant değişikliği yapılacağından trafik karşı yönden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-1.Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Akyazı-Gümüşova kesiminde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yoldan gidiş-geliş olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle kadar (Bolu Dağı Tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasındaki kesimlerde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arası 30 Eylüle kadar trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı istikametinde ve iki yönlü olarak yapılacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 1 Eylüle kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleşecek.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Eylülden tarihinden itibaren 2 ay süresince her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.