BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu habere bakın sonra yola çıkın!

Karayollarında sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları sebebiyle bazı kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Abone ol

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı kavşağı-Abant kavşağı ve Bolu Doğu kavşağı-Yeniçağa kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle, yol 13.00-17.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak yapılacak.

Isparta-Keçiborlu yolu, 23-24. kilometreler arasında DSİ 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak patlatmalı kanal çalışmaları nedeniyle 14.00-15.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Erbaa-Niksar yolunun 19-31. kilometreleri arasında (Karanlıkdere Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle, 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında, ulaşım 30 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu batı kesimleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Elazığ şehir geçişinde 1-6. kilometreler arasında bulunan Hazardağlı kavşağı ile eski sebze hali kavşağı arasında yol, yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı olduğu için ulaşım belediyenin imar yolundan sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 4 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Samsun-Ordu yolunun 66-70. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun dağ bandı trafiğe kapatıldığı için, ulaşım deniz bandından iki yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 8-10. kilometreleri arasındaki kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatleri arasında aralıklı olarak verilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten verilecek.

Tirebolu-Torul yolu, asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-00.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak ve bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafiğe geçiş verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkisi, Boğayokuşu Mevkisi ve Karaltı Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol 14.00-16.00 saatleri arasında kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak yapılacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-1.Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak yapılacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üst yapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle İstanbul Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak yapılacak.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkisi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle, yol 13.00-17.00 saatleri arasında kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.