BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bu görüntüler kanınızı donduracak

Bu görüntüler hayvanseverleri ayağa kaldıracak! Amerikalıların hayvanlara yaptığı işkence gizli kamera ile görüntülendi...

Abone ol

Amerika'da kendini bilmez bir grup kişinin, büyükbaş hayvanlara yaptığı işkence görüntüleri kan donduruyor.

Chicago merkezli Mercy For Animals (Hayvanlar İçin Merhamet) adlı kar amacı gütmeyen grup, Ohio eyaletindeki bir çiftlikte hayvanları tırmıklarla bıçaklayıp tekme atan çiftçileri görüntüledi.

Yeni doğmuş bir buzağının kafasına basılması ve suratına tekme atılması ile başlayan görüntülerde, başka bir ineğin burnuna kanca takılması ve kafasına demir sopayla vurulması yer alıyor. Yere düşen inek, acı içerisinde inliyor. Başka bir sahnede ise, bir çiftçinin elindeki tırmıkla ineklerin bacaklarına ve karınlarına vurduğu görülüyor. Çiftçilerden biri, büyükbaş hayvanın memelerini adeta 'boks çuvalı' olarak kullanıyor ve hızla yumrukluyor. Görüntülerde, çiftlik sahibi Gary Conklin olduğu iddia edilen bir kişinin ineği tekmelemesi de yer alıyor.

Colorado Devlet Üniversitesi'nden Bernard Rollin, söz konusu videoyu, "Bunlar savunmasız hayvanlara yönelik hayatım boyunca izlediğim en rahatsız edici ve sadist işkenceler" diye yorumladı.
 
Eleştiri oklarını üzerine çeken ve açıklama yapmak zorunda kalan The Plain City firması, hayvanlara zarar verilmesine göz yummadıklarını savundu.

Firma yetkilileri, Ohio'daki çiftliğin yüksek standartlardaki şartlarıyla videoda gösterilen muamelenin uyuşmadığını gerekçe gösterdi.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Vidivodo.com : hayvanlara işkence  Etiket: hayvan işkence amerika cow