BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Bu goller bizi çıldırttı

Finale adım adım geldik... Çılgın Türkler tüm dünyayı şaşırtmayı başarmıştı. Ama bu kez hüzün yaşadık. İşte bizi yıkan goller;

Abone ol

İNTERNETHABER

Milli futbolcularımızı yüreğini koydu bugün sahaya... Onca eksiğimize rağmen Avrupa futbolunun devi Almanya'ya sahayı dar ettik, tüm istatiklerde ezdik ama kazanmayı beceremedik!..

86'da maçı uzatmaya taşıyacakken, 90. dakikada golü yedik, Almanya'ya 3-2 yenilerek EURO 2008'e veda ettik.

İnanan da bizdik yapabilecek olan da... Ama çivi çiviyi söktü, yine bir anlık dalgınlığımız belki uzatmada belki penaltılarda alacağımız final vizesini ellerimizden kaydırdı...

Almanya da aldığı galibiyetle finale uzanan ekip oldu.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ...

GOL..22. dakika. Golü Uğur Boral ile bulduk. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topa Kazım ayak koydu. Üst direkten dönen topa Lehmann müdahale edemedi. Boşta kalan topa Uğur Boral dokunarak rakip ağları sarstı.

Millilerimiz Uğur Boral'ın golüyle Almanya karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.





GOL... 27. dakika. Almanya sol kanattan gelişen atakta Schweinsteiger ile golü buldu. Podolski, Sabri'den sıyrıldığı anda yerden ortasını yaptı. Savunmamızda Mehmet Topal rakibini karşılaşamadı. Schweinsteiger'in ayak koyduğu meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Almanya Schweinsteiger 'in attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı.





GOL...79. dakika. Almanya golü Klose ile buldu. Almanya'nın atağı sol kanattan gelişti. Podolski'nin ceza sahamıza uzun gönderdiği topa Rüştü hatalı çıktı. Klose kafayı vurarak topu boş kaleye gönderdi.





GOL... 86. dakika. Millilerimiz beraberlik golüne Semih ile buldu. Sağ kanattan Sabri, Lahm'dan mükemmel sıyrılarak sıfıra inip ön direğe yerden pasını çıkarttı. Semih, ayak koyarak topu Lehmann'ın altından ağlara bıraktı.

Millilerimiz Semih'in harika golüyle Almanya karşısında skoru 2-2 yaptı.





GOL..90. dakika. Almanlar 3. golü Lahm ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta savunmanın arasına atılan topla buluşan Lahm Rüştü'nün üzerinden topu ağlarımıza bıraktı..

Almanya, Lahm'ın golüyle skoru 3-2 yaptı.