BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Bu çocuklarla gurur duyun!

Semih'in maçı 2-2'ye getiren golünde protokolü bir yana bırakıp yerinden zıpladı. O an ne düşündüğünü anlattı.

Abone ol İNTERNETHABER

Bu kez tribünlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül vardı. Uğur Boral'ın ilk golünden sonra Abdullah Gül'ün sevinci görülmeye değerdi. Semih'in son dakika golüyle umutlanan Gül, sonuca üzüldüğünü ama Milli Takım'la gurur duyduğunu dile getirdi.

Hırvatistan maçında tribünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Şansına müthiş bir maça tanık oldu. Ve Türkiye yarı finale çıktı.

Bu kez sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'deydi... Protokol trübününe millileri destekleme görevini üstlendi. Maçı Almanya Başbakanı Merkel ile birlikte izledi.

Maçın genelinde sakin bir görüntü çizdi. Taki 86. dakikaya kadar... 2-1 geride olan Milliler, Semih'in muhteşem golü ile tribünleri yerinden zıplattı. O anda havaya zıplayan bir kişi daha vardı o da Gül'dü...

PENALTILARA KALIR DEMİŞTİM

Gül maçtan sonra yaptığı açıklamada şöyle diyordu; "Açıkçası o an, maç 2-2 olunca penaltılara kalacak ve yine biz alacağız diye düşündüm."

Skora çok üzülen Abdullah Gül, millilerin oyunu ile gurur duyduğunu söyledi. Gül, "Tabiki hepimiz üzüldük. Ama hepimizin gururlu olması gerekir. Bu maçta nasıl oynadıklarını gördük. Herkes Türk milli takımı oynuyor dedi. Maç bu netice bu oldu. Herkes sizin hakkınızdı dedi. Şüphesiz çok üzüldük ama takımımızla gurur duymamız gerekir. Başımız dik gururluyuz." dedi.